Kinq09 Üye Büyük ihtimal evet ama bilmiyorum eğer android i kaldırıyorsa app store acılabilir. Android'i kaldırmıyorsa Google Play Store Acılacaktır.
Büyük ihtimal evet ama bilmiyorum eğer android i kaldırıyorsa app store acılabilir. Android'i kaldırmıyorsa Google Play Store Acılacaktır.
sohey Üye Ben yeni atıcam şimdi ama türkçe yokmu yaa - - - Eklendi - - - Tüm donanımlar çalışıyormu hat okuyormu acil yardım edin i. - - - Eklendi - - - İconları nasıl yüklücez. - - - Eklendi - - - Attım elma logosunda kalıyor lütfen yardım edin cihazım gt - 5830
Ben yeni atıcam şimdi ama türkçe yokmu yaa - - - Eklendi - - - Tüm donanımlar çalışıyormu hat okuyormu acil yardım edin i. - - - Eklendi - - - İconları nasıl yüklücez. - - - Eklendi - - - Attım elma logosunda kalıyor lütfen yardım edin cihazım gt - 5830
sohey Üye Simgeleri nasıl değiştricem birisi yardm etsin kafayı yicem. - - - Eklendi - - - Sakın deneme brick yaparsın telefonu. Bulmaya çalısıcza sna.
Simgeleri nasıl değiştricem birisi yardm etsin kafayı yicem. - - - Eklendi - - - Sakın deneme brick yaparsın telefonu. Bulmaya çalısıcza sna.