umutter262 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu facebook a olmadı umutter95@gmail.com mail atarmısın
mobill47 Üye yusuf.yusuf4763@gmail.com bu adrese gönderirseniz çok sevinirim emeği geçenlere tşekürler
ismet161 Üye Merhaba, Dosyayı aşağıdaki e-mail adresime gönderebilirmisiniz lütfen, şimdiden çok teşekkür ederim: ismet16@gmail.com
Merhaba, Dosyayı aşağıdaki e-mail adresime gönderebilirmisiniz lütfen, şimdiden çok teşekkür ederim: ismet16@gmail.com
Flipp16 Üye semih_619@hotmail.com kardeşim burayada bi göndersen dosyaları ? Samsung Galaxy GT-S5830i -- Belirtmek istedim
semih_619@hotmail.com kardeşim burayada bi göndersen dosyaları ? Samsung Galaxy GT-S5830i -- Belirtmek istedim
asdevrim Üye ben yaptım herşeyi dediğiniz gibi fakat açılma ekranında kalıyor 5-10 dk bekledim aynı kernel yok mu
died048 Üye died48.1905@gmail.com a da atarmısnız bide bunu yapınca android yükselecek demi yükselincede eskiden oynayamadığmız oyunları oynayabilecekmiyiz
died48.1905@gmail.com a da atarmısnız bide bunu yapınca android yükselecek demi yükselincede eskiden oynayamadığmız oyunları oynayabilecekmiyiz