Samsung Galaxy Ace Flash Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapdy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Flash Hakkında
beyler samsung galaxy acede flash desteği yok bu durumda biz hiç videoları izleyemiyormuyuz ? ne gibi - ' si var flash olmamasının videoların hiçbiri açılmıyormu yoksa sadece flash tabanlı web oyunları mı oynanmıyor ? mesela youtubede yada facebooktaki videolara bakamaycakmıyız?

estorak

estorak

Üye
bazı uygulama ve güncellemelerle flash desteği kazandırılıyor ama ben bilmiyorum biraz araştır

Yigit315

Yigit315

Üye
rapdy kardeş nerdeyse bütün videoları izlersin.Youtube facebook izlesene gibi sitelerden vs çoğu siteden izlersin video.sadece flash destekli videoları izleyemezsin o kadar.Bide Flash oyunları oynayamazsın.Mesela kraloyun gibi sitelerden oynanan oyunları oynayamazsın.Yani o kadar büyük bi eksiği yok :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Skyfire ya da puffin ile halledebilirsin. :oke:

sinanpp

sinanpp

Üye
bazı uygulama ve güncellemelerle flash desteği kazandırılıyor ama ben bilmiyorum biraz araştır

sinmzby

Üye
Arkadaşlar forumda yeni konu açamadım, o yüzden buraya yazıyorum. İki hafta önce samsung galaxy ace aldım, dün telefona müzik attım ve telefonda açamıyorum. Dosya tipi desteklenmiyor, diyor. Ne yapmalıyım, yardımlarınızı bekliyorum acil:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt