samsung galaxy ace 5830i hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace 5830i hakkında
merhaba arkadaşlar. samsung galaxy ace almayı düşünüyorum. ama aklımda birkaç soru var

1)şimdi ben ayda ortalama 3000-4000 arası mesaj atarım bu telefon sık mesaj için uygun mu?

2)kamerası yeterli mi?

3) ilk defa dokunmatik kullanacağım. dokunmatiğe alışmak zor olur mu? mesaj yazarken internette gezerken?

4)çabuk bozulma dokunmatiğin hassasiyetinin kaybolması gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? malum teli çok kullandığımdan bana pek telefon dayanmıyor. 2 senede 3 telefon değiştirdim.

5)ilk defa androidle tanışacağım android açısından beni tatmin eder mi bu cihaz?

yani sözün özü kullananlar varsa bana tavsiye eder misiniz? bütçem 500-600 arası bu fiyata başka önereceğiniz telefonlar varmı?

KayraBey

Üye
Sony Live Walkman..Vatan bilgisayarda bulabilirsin.üstelik haftasonu indirim var.Kaçırma derim.

Konu Sahibi
Sony Live Walkman..Vatan bilgisayarda bulabilirsin.üstelik haftasonu indirim var.Kaçırma derim.
tavsiyen için teşekkürler. bu telefonda samsungda olmayan ne özellikler varki bunu tavsiye ediyorsun. yada samsungda beğenmediğin neler var? ayrıca sony alsam yukarıdaki sebeplere rağmen işimi görür mü?

MasteLaa

Üye
Çok mesajlaşıyor abi.. Bence android telefon alma.. Şarjı yer bitirir..Zaten çok fonksiyonlu bir telefon istemiyorsun gibime geliyor..Ben olsam Nokia alırdım işletim sistemi senin için önemli değil sanırsam..Nokia c6-01 veya biraz daha bütçeyi artırır isen nokia 701 alabilirsin Ama illa android diyorsan Live With Walkman Kayra abinin dediği gibi uygundur sana güzel kardeşim ..Ama şöyle bir şey var 1000 TL civarı telefonlardan aldığın android verimini 600-700 TL lik cihazlardan alman pek mümkün görünmüyor.

KOLAY GELSİN GÜZEL KARDEŞİM ..

Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim Allah razı olsun. şarj önemli değil. almışken androidli alayım diyorum. bir yerde artık tanışmak lazım androidle bütçem 600 civarı 1000 e çıkamam. aradığım 600 aralığında androidli birşey. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sonyi biraz daha inceleyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...