xbalba Üye Merhaba benim bu telefonla ilgili bi sorum var telefonuma çağrı gelince zilsesi çalarken arayan kişinin numarasını sesli olarak söylüyor nasıl kapatıcağımı bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ?
Merhaba benim bu telefonla ilgili bi sorum var telefonuma çağrı gelince zilsesi çalarken arayan kişinin numarasını sesli olarak söylüyor nasıl kapatıcağımı bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ?
mystiery_ Üye Ace2 için jelly bean sürümü sızdırılmıştır.Test sürümüdür. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ace2 için jelly bean sürümü sızdırılmıştır.Test sürümüdür. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
danger6800 Üye Arkadaşlar Nokia lumia 620 ile Samsung Galaxy ace 2 arasında kaldım.Acaba hangi cihazı alsam?
skywalker06 Üye danger6800' Alıntı: Arkadaşlar Nokia lumia 620 ile Samsung Galaxy ace 2 arasında kaldım.Acaba hangi cihazı alsam? Genişletmek için tıkla ... Alabiliyorsan s3 mini al yoksa ace 2 al memnun kalırsın
danger6800' Alıntı: Arkadaşlar Nokia lumia 620 ile Samsung Galaxy ace 2 arasında kaldım.Acaba hangi cihazı alsam? Genişletmek için tıkla ... Alabiliyorsan s3 mini al yoksa ace 2 al memnun kalırsın