seytan_avcisi
Üye
neden wondera bin basacagini dusunuyorsun?kesinlikle güzel telefon şahsen wonder ile karşılaştırılan telefonlara ilgim daha fazlabu telefon kesinlikle wondera bin basar neo v alcatel falan filan diyorlar ama onlara ısınamadım bu telefon çok güzel bide touchwiz 5.0 ile gelseydi tadından yenmezdi
genelde 1000 tlnin altında telefon alandların ilk android telefonları oluyor.mini 2 jb aliyor da bu mu almayacak guldurmeyin adamisimdi wonder almiyor ama diyenler cikacak ama hic cevap veresim yok neden almadigini bilmeyen arastrsn bi zahmet
- - - Eklendi - - -
neden wondera bin basacagini dusunuyorsun?
ilk halinden bahsediyordumCm9 kurmayi denedin mi?
ilk halinden bahsediyordum
öylesine sorduysan hayır denemedim stabilite konusunda endişelerim var..
bu video Ace 1' e ait Ace 2 ile ilgisi yok.CM9 ICS'li ACE 2 video
[video=youtube;68QCBNYPOXA]http://www.youtube.com/watch?v=68QCBNYPOXA[/video]
bu video Ace 1' e ait Ace 2 ile ilgisi yok.
Galaxy Ace 2 seri bir telefon şuan galaxy S2 ve S3 ün ekran kartını kullanıyor.Alacaklara Şiddetle tavsiye ediyorum.Pişman olmayacaksınız.Jelly Bean güncelleme alacak olmasıda cabası.İşlemci hıznın 800 Mhz olmasının sebebi Downclock olarak piyasa ya sunuluyor.1000 Mhz yapma imkanı da var.
kim demiş yok diye? Arkadaşlar ben ace 2 kullanıcısıyım, artık markette bulamazsınız haricen indireceksiniz. Flash 11 desteklidir.flash player yok ama ?
kardeş senin tel ace 2 galiba senin için kötü olan bir yeri var mı ? ben en çok kamerayı merak ediyorum makro mod ve auto focusu nasıl ? kaliteli odaklama yapabiliyor mu ?
kardeş senin tel ace 2 galiba senin için kötü olan bir yeri var mı ? ben en çok kamerayı merak ediyorum makro mod ve auto focusu nasıl ? kaliteli odaklama yapabiliyor mu ?
kim demiş yok diye? Arkadaşlar ben ace 2 kullanıcısıyım, artık markette bulamazsınız haricen indireceksiniz. Flash 11 desteklidir.
- - - Eklendi - - -
Ben Ace 2 kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. Kamera gece çekimi çok iyi, makro modda profesyonel fotoğrafçı olan bir arkadaşım denedi ve "profesyonel makinalardan aldığın performansı beklemek hatalı, bir cep telefonu için iyi" cevabını verdi.
kardeş kameranin 5 megapixel oldugu icin ön yargim vardi fakat kamera performansi beni cok sasirtti kullandiktan sonra makro modu mukemmel ust sinif modellere kafa tutar.auto focus modu da tatmin edici net fotograflar cekiyor.fotograf paylasacam zaten merak edenler icin. tek eksik yani zoom olmamasi oda guncellemeden sonra gelmesini bekliyorum.bazi programlarlada zoom yapabiliyirsun neyse kikotu yanlarindan beri ekranin gorilla glassin olmamasi ekran cabuk cizilmeye musait ekran koruyucusuyla bu onlemi alabilirsin.shadow gun dead trigger gibi oyunlari rahatlikla oynayabilirsin.internet de gezinmek cok rahat ve pratik.suan bu yaziyi telefondan yaziyorum cok rahat yaziliyor sanki pc den yazar gibi bir sıkıntısi yok.muzik performansi tatmin edici bende ki modeli beyaz renk secenegi zevk meselesi alacaksan bu fiyata en iyi telefon
kamerası önemli benim aslında zevk meselesi ben samsung bu tasarımını çok sevdim bıraktı artık ace 2 güzel telefon ..
- - - Eklendi - - -
video performansı gio dan iyidir hertürlü gio vasat ötesi aklımdaki sorulara cevap verdigin için teşekkür fotoları yükle yükleyince özel msj gönder yükledim diye...
@OGuZHaN_93 Fotoğraflar kaliteli süper diyebilirim makro mod olsun autofocus olsun ... video da cebimdeki giodan iyidir sonuçta burda rakiplerininde video çekimide önemli Ace2'nin video çekimi orta kalitede gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?