Elektr0
Üye
-
Konu Sahibi
-
fiyatı konusunda bilgi var mı ? kardeşime almayı düşünüyorum
İşlemci niye 800 mHz ... Bence yine kofti olmuş... Şimdi tutar 800-900 lira da para isterler
sizce wonder mı yoksa ace 2 mi ?
ace 2 her türlü daha iyi işlemci olarak ta Gpu olarakta RAM olarakta Wonderden daha iyi
flash player yok ama ?
Ace 2 Jelly Bean güncellemesini alacak mı?
Türkiye'ye geçen ayın son çeyreginde girdi diye biliyorum ama bu ay da girmiş olabilir... TElefon yeni ve bu iki önemli güncellemeyi vermemek samsung için iyi olmaz kötü bir imaj bırakır ama güncelleme verirse ben çıkartıgım tellerin güncellemesini veriyor arkadaş cinsinden havalanırYuhhalen almadı mı ics'yi ace 2 ama dur yeni çıktı dedin.ne zaman çıktı ki
ace 2 her türlü daha iyi işlemci olarak ta Gpu olarakta RAM olarakta Wonderden daha iyi
hepsiburada.com da 900 TL ama 2.3.6 lı şuan ICS alırsa bunu almayı düşünüyom..Telefon Mali400 ve çift çekirdeği ile alınası.Çift çekirdek olunca 800 mhz pek bir önem kalmıyor sankiTelefonunu Rootlayanlar GPu güçlendiriyor ghz yi aşağı çekiyor.Ama Ace 2 gelsin bir an önce
JB alırsa al bence..İCS çok bir getirisi yok emin ol
hepsiburada.com da 900 TL ama 2.3.6 lı şuan ICS alırsa bunu almayı düşünüyom..
wonderin işlemcisi 1.4 ghz ace 2 ise 800 mhz nerden daha iyi oluyormuş
JB alırsa al bence..İCS çok bir getirisi yok emin ol
S II alacak JB güncellemesini.Dolayısıyla bu da olur o zaman
Türkiye'ye geçen ayın son çeyreginde girdi diye biliyorum ama bu ay da girmiş olabilir... TElefon yeni ve bu iki önemli güncellemeyi vermemek samsung için iyi olmaz kötü bir imaj bırakır ama güncelleme verirse ben çıkartıgım tellerin güncellemesini veriyor arkadaş cinsinden havalanır...ama jelly bean almak zorunda bu telefon ... S2 alırsa buda büyük ihtimal alır...
- - - Eklendi - - -
Birde işlemci den dolayı Google Play'deki oyunları uygun olarak görmüyormuş... ST-Ericsson NovaThor U8500 yeni ve güzel bir chipset ilerleyen zamanlarda da bu gibi küçük sorunlar kalkacaktır
- - - Eklendi - - -
ACE 2 ile çekilen Fotolar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S II alacak JB güncellemesini.Dolayısıyla bu da olur o zaman
Türkiye'ye geçen ayın son çeyreginde girdi diye biliyorum ama bu ay da girmiş olabilir... TElefon yeni ve bu iki önemli güncellemeyi vermemek samsung için iyi olmaz kötü bir imaj bırakır ama güncelleme verirse ben çıkartıgım tellerin güncellemesini veriyor arkadaş cinsinden havalanır...ama jelly bean almak zorunda bu telefon ... S2 alırsa buda büyük ihtimal alır...
- - - Eklendi - - -
Birde işlemci den dolayı Google Play'deki oyunları uygun olarak görmüyormuş... ST-Ericsson NovaThor U8500 yeni ve güzel bir chipset ilerleyen zamanlarda da bu gibi küçük sorunlar kalkacaktır
- - - Eklendi - - -
ACE 2 ile çekilen Fotolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?