Samsung Galaxy A9 Pro, Avrupa pazarında satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9 Pro, Avrupa pazarında satışta
Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni Galaxy A (2017) modellerini resmi olarak duyurdu. Bu yeni cihazlar Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A7 (2017) isimleri ile gelirken, ilk olarak Rusya pazarında satışa çıkmışlardı. Galaxy S ve Galaxy Note modellerinin arkasında Samsung'un en önemli cihazları bu seride yer alırken, yeni modeller suya dayanıklı yapı ile de dikkatleri üzerine çekmişti.



Diğer taraftan 2016 senesine bakacak olursak eğer, firma Galaxy A9 Pro adındaki bir modelini Mayıs ayında resmi olarak duyurmuş ve sonrasında da bu akıllı telefon dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa çıkmıştı. Ayrıca Eylül ayında da Galaxy A9 Pro Hindistan'da da satışa çıktı.

Daha önce Asya dışında Galaxy A9 Pro'nun satışa sunulmayacağı yönünde bilgiler gelmişti. Ancak görülen o ki Samsung, yeni sene ile birlikte düşüncesini değiştirmiş durumda. Şu anda Avrupa pazarında Galaxy A9 Pro satışa sunulmaya başlandı ve ilk ülke de Romanya oldu. Bu cihazın Romanya'da 2180 RON ( Yaklaşık 485€) fiyat etiketi ile satışta olduğu belirtilmekte.

Samsung Galaxy A9 Pro, 6" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle pazara sunulmuştu.
 


Üst Alt