Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon Zauba’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon Zauba’da göründü
Samsung’dan yakında Galaxy A9 Pro adında yeni bir akıllı telefon duyurusu gelebilir.


Samsung, kısa süre önce Aralık ayında 2. nesil Galaxy A modellerinin duyurusunu Çin’de gerçekleştirmişti. Bu yeni modeller, ilk nesil gibi premium tasarım ile gelirken, Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 ilk üyeler olmuş, ayrıca Galaxy A9 da aileye katılmıştı.



Samsung’un yeni Galaxy A (2016) ailesi duyurunun hemen ardından dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin’de satışa sunulurken, kısa süre içerisinde de bu yeni modeller Hindistan ve diğer bir çok ülke pazarında satışa sunulacak.

Geçtiğimiz hafta Sammobile üzerinden yeni bir bilgi gelmiş ve Samsung’un Galaxy A9 Pro adı ile yeni bir modelini daha sunabileceği ifade etmişti. SM-A9100 model numarasına sahip olacağı kaydedilen bu akıllı telefon şimdi de Zauba’da ortaya çıktı.

Hindistan’a giriş yapan gümrüklü malların takibinin yapıldığı sitede cihaz ortaya çıkarken, çok fazla bilginin ise elde edilemediğini belirtelim. Görünen o ki yeni akıllı telefon 6″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak.

Full HD çözünürlük ile Galaxy A9 gelirken, Galaxy A9 Pro ise Full HD ya da belki de Quad HD ekran içerebilir. Şu an için akıllı telefon hakkında bilgiler bu kadar.

Samsung Galaxy A9’un teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, cihaz 6″ Ful HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti, Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi özellikleri ile geldi.

Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon Zauba’da göründü - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: theeternal


Üst Alt