Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon AnTuTu’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon AnTuTu’da göründü
Samsung’un yeni Galaxy A9 Pro akıllısı yakın zamanda gün yüzüne çıkacak.



Şu sıralar yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin 11 Mart tarihinde dünya genelinde 60 ülkede satışa sunulması ile meşgul olan Samsung’un yakında sunacağı diğer bazı modeller hakkında da bilgiler gelirken, bu cihazlardan bir tanesi de Samsung Galaxy A9 Pro olacak.




Bilindiği üzere Samsung’un Galaxy A ailesi dünya genelinde oldukça ilgi görürken, premium tasarımı ile de üst seviye Galaxy S ve Galaxy Note modellerinin ardından firmanın en önemli akıllı telefonları olmakta.

2015’de yüksek satış rakamlarına ulaşan Galaxy A serisinin yeni nesil temsilcileri ise Aralık ayında duyurulurken, bu modeller, Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016), Galaxy A7 (2016) ve Galaxy A9 (2016) olmuştu.

Ayrıca bir süredir gelen bilgilere göre Samsung Galaxy A9 Pro adında yeni bir model daha yakında sunulacak. Bu cihaz farklı süreçlerde görünürken, şimdi de AnTuTu’da göründü. Bir sür önce de GFXBench’de görünmüştü.

AnTuTu üzerinden gelen teknik özelliklere bakacak olursak eğer, SM-A9100 model numarasına sahip olan Samsung Galaxy A9 Pro, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 652 olarak belirlenmiş.

4GB sistem belleği içeren ve 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen yeni akıllı telefon 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera içerirken, işletim sistemi ise Google Android 6.0 Mashmallow olmakta.

Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon AnTuTu’da göründü - MaxiCep
 


Üst Alt