Haber Samsung Galaxy A9, 1 Aralıkta Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9, 1 Aralıkta Geliyor!
Samsung’un uygun fiyat grubundaki Galaxy A serisinin yeni üyesi Galaxy A9’un çıkış tarihi resimleşti. Samsung Galaxy A9, 1 Aralık tarihinde geliyor.

Samsung Galaxy A9, son dönemde sık sık sızıntı bilgilerle haberlere konu olmuştu. Son olarak teknik özellikleri de detayların Samsung Galaxy A9, Samsung İran resmi Web sitesinde ortaya çıktı. Samsung İran sitesinde listelenen Galaxy A9, böylece daha önce de bilinen bir çok teknik özelliğini teyit etmiş oldu.

Samsung Galaxy A9, Geekbench’te Snapdragon 620 ile Göründü

Samsung İran resmi Web sitesinde listelenen Galaxy A9’un teknik özellikleri arasında, dört adet Cortex A-72 ve dört adet Cortex A-53 işlemci çekirdeğine sahip Snapdragon 620 yonga seti dikkat çekiyor. Adreno 510 grafik işlemci birimi ve 3GB sistem belleğine sahip olan Samsung Galaxy A9, 32GB dahili depolama alanına ek olarak 128GB’a kadar microsd kart desteği sunuyor.

Yukarıda saydığımız güçlü donanım, 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğe sahip 441ppi piksel yoğunluk veren Super AMOLED ekranla geliyor. 16MP çözünürlüğe sahip arka kamera HDR mod ve oto fokus özellikler sunarken ön kamera ise 5MP çözünürlükte geliyor. GPS, NFC, Bluetooth 4.0 LE bağlantı seçenekleri bulunan Samsung Galaxy A9, Android 5.1.1 Lolipop işletim sistemi ile satışa sunulacak.

Şimdilik sadece batarya kapasitesi konusunda ner bilgi bulunmayan Samsung Galaxy A9, 1 Aralık tarihinde satışa sunulacak.

Samsung Galaxy A9, 1 Aralıkta Geliyor - MaxiCep

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
S,A,J,Note vs vs Gibi Bir Sürü Seri Çıkarmasındaki Amaç Nedir. Ben Bir Türlü Anlam Veremedim.

MaxipmaN

Üye
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
3 5 model iteliyorlar biri tutuyor mutlaka mesela j5 tuttu galiba ama gorilla glass bile yok e5 daha iyi
Adam Gibi Bir Cihaz Yapıp, Ortalığa "Samsung un Bu Telefonu Ne Zaman Çıkmış Lan" Dedirteceklerine, Diğer Cihazının Sabırsızlıkla Beklendiği Şekilde Üretim Yapsalar Daha İyi İş Çıkarmazlar mı ?

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Satıyor ki çıkarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
The Pancar

The Pancar

Üye
Bla bla bla

Üst Alt