Samsung Galaxy A8, Japonya’da Exynos 5433 ile resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A8, Japonya’da Exynos 5433 ile resmi olarak duyuruldu
Artık şu ülke ülke işlemci farklılıkları kaldırılsa güzel olmaz mı :hmmm


Samsung, yeni bir Galxy A8 versiyonunu Japonya’da sundu…


Akıllı telefon pazarında lider durumda olan Samsung, son dönemde yeni Galaxy A modelleri ile adından söz ettiriyor. Galaxy A serisi firmanın premium tasarıma sahip cihazlarını barındırırken, ilk olarak geçtiğimiz sene sonbaharda karşımıza gelmişti.



Firma, şimdi de yeni nesil Galaxy A modellerini teker teker sunuyor. Bu ay başında firma yeni Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerini resmi olarak duyurmuştu Şimdi de firma Galaxy A8 akıllı telefonunun yeni bir versiyonunu gün yüzüne çıkardı. Yeni akıllı telefon Japonya’da resmileşti, ancak bu Galaxy A8 modelinin 2016 model olmadığı belirtiliyor.

Farkına bakığımızda ise yeni Galaxy A8’in yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 615 yerine Samsung’un kendi geliştirdiği Exynos 5433 yonga setine yer verilmiş olması gösterilebilir. Daha önce Samsung Exynos 5430 içeren Galaxy A8 versiyonu da gelmişti, fakat bu yonga setinin tamamen farklı bir versiyon olduğu kaydedilmekte.

Bu yeni Samsung Galaxy A8, 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Super AMOLED dokunmatik ekran içerirken, sistem belleği 2GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB yer alıyor. Kapasite ayrıca microSD kart eklenerek arttırılabilmekte.

Akıllı telefonun arka yüzünde 16MP kamera yer alırken, ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 5.1 Lollipop olarak yer almakta.

Samsung Galaxy A8, Japonya’da Exynos 5433 ile resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Aynen işlemci farklılıklarını kaldırması lazım koy hepsine bir işlemci
 


Üst Alt