blackland
Üye
-
Konu Sahibi
-
Senin telefonun tam modeli nedir arkadasim? Snapdragon lu mu yoksa Exynoss lu olani mi ?bendede aynı arada bir can sıkıcı problemler çıkarıyo alıstık artık ne diyelim
Deneyecegim tesekkurler.format atıpNova launcher kurup gereksiz herşeyi devre dışı bırakıp bu sorunun biraz önüne geçebilirsin.
exynosslu kardesimSenin telefonun tam modeli nedir arkadasim? Snapdragon lu mu yoksa Exynoss lu olani mi
Tam tersi oyun performansi iyi ama dedigim gibi arayuzde ve web performansinda sorun var.Android 5.0.1 de sorun olabilir mi?fu ll hd icin islemci komik olmus. Ama asiri kasma olmamali en fazla oyun performansi tatmin etmez.
Peki sende var mi takilma yada klavye ilr yazarken gecikme filan ?exynosslu kardesim
Malesef daha gelmedi bana.Benim ki Honkong versiyonu.Ulkemizde genel olarak satilanlardan farkli.Nfc filan var.Android 5 genel olarak sorunlu , bazı hatalar var 6 çıktıysa 6 kurun
Aynen zaten su anda ROM yok bekliyoruz.Ülke farklı olduğu için birşey demek zor özellikler rom vs farklı olabiliyor tr romu atın diycem işlemciler farklı sorun yapar beklemek tek çözüm gibi duruyor
bende cok fazla takılma ve gecikme yasamadım sadece ekranda karıncanlanma bide kiliti actıgımda ekran yerine telefon arama tusları çıkıyor bide kısayollarda canımı sıkıyor bunlardan baska bi sorun
ekran daha sonra size daha fazla soruna neden olmasin.Isterseniz garantiye gonderip inceletebilirsiniz.bende cok fazla takılma ve gecikme yasamadım sadece ekranda karıncanlanma bide kiliti actıgımda ekran yerine telefon arama tusları çıkıyor bide kısayollarda canımı sıkıyor bunlardan baska bi sorun yasamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?