Samsung Galaxy 551 Hakkında Düşünceleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy 551 Hakkında Düşünceleriniz?
arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varmı?nasıl telefon sizce

prdok

Üye
1 hafta önce aldm müthş bir telefonn

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
ben 2 hafta önce aldım çok kullanışlı tek sorunu flaş olmaması onun dışında telefon süper tavsiye ederim yani Google'ın ürünleri çok kullanışlı telefonda google talk'tan tut allshare'a kadar herşey var :oke::oke:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Makul fiyata 650 TL ye Alınabilecek Cihaz.
Android 2.2 Yazılım Olması iyi.
Adobe Flash Player Çalışması Lazım.
Kızaklı Klavyeli Hoş Cihaz

egypt3304

Üye
aldım çok memnunum hocam kesinlikle tavsiye ediyorum...
android os altforumundan applanet yükledim birsürü bedava çok güzel uygulamalar ve oyunlar var..
bana göre eksileri: kamera 3mp, flaş yok, şarj normal kullanıma 2 gün dayanıyo

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
evet egypt3304'ün dediği gibi şarjı biraz az dayanıyor yoksa süper bir telefon :oke:

yalnız ben flash player yükleyemedim bulamadım internet'ten bana link verebilir misiniz :oke:

ahmetr_372

Üye
ben de bu telefondan alacam. ama tasarımı biraz kötü gibi geldi ve bi de klavyeden dolayı biraz kalın kafam karışk

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
ben de bu telefondan alacam. ama tasarımı biraz kötü gibi geldi ve bi de klavyeden dolayı biraz kalın kafam karışk

yani ne diyeceğimi bilemiyorum ben sadece bu telefonun birlikte gelen rom undan memnun değilim bide flaşsız kamerasından rom işini root yaptıktan sonra halledilirde root yapınca flaş gelmiyo :oke:

osman_1993

Üye
Ya beyler bu telefon manyak birsey. suan bunlari bu telefonla yaziyorum. Internette telefonla surf yaparken hic bu kadar haz almamistim. Ayrica yatili ogrenci oldugumdan yurtta telefonda HD film izleme olanagim oluyor. Diger būtūn özellikleri de benim icin makul. ama tek ve en buyuk problemim su adobe flash player meselesi. bi turlu yapamadim sunu. telefon flashlari acmiyor ve flash playeri de yuklemiyor. bilgisi olanlar bi yardim etsin lutfen...

lorendella

Üye
Root olursan ve yazılımsal bir müdahalede bulunursan ürünün garantisi gidebilir, Samsung'un bunun için garanti koşullarında bir değişiklik yaptığını oumuştum ama ben bir kaynak göremedim, kesinliği yok yani. Öte yandan, *#272*IMEI# yazdığımda çıkan listeden UTC'yi seçtim, telefon ilk İngilizce olarak açıldı ama Market ve YouTube uygulaması açıldı. Sonra dilini Türkçe'ye çevirdim, kullanıyorum :)

idriskarahan

Üye
flash player kullanılmıyo telefonda yapmayı bılen varsa yazsın lutfen arkadaslar

hoss

hoss

Üye
flash player yerine skyfire programini yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt