civandavut
Üye
Samsung Galaxi ACE gt-s5830i kullanan arkadaşlar LÜTFEN KONUYA..!
Selam arkadaşlar. bundan 1 ay önce samsung galaxi ACE gt-s5830i model bir cep telefonu aldım. Telefondan ilk zamanlar çok memnundum fakat artık yavaşlamaya başladı görev yöneticisinden arkaplanda çalışan programları kapatıp ram i boşaltmaya çalışıyorum fakat arada aklıma gelip tekrar görev yöneticisine girdiğimde ram yine aynı yani yüksek düzeylere çıkıyor haliyle telefonda yavaşlama söz konusu oluyor.
Forumu araştırdım rom yükleme, root atma vb. konuları inceledim fakat kafam pek almadı.
Siz değerli arkadaşlarımdan isteğim;
1- telefonumu hızlandırmak için illaki yeni rom mu yüklemem gerekiyor?
2- bazı konuları inceledim rom yüklemeden önce "recovery modda çalıştır" metnine rast geliyorum, arkadaşlar yanına açıklamasını yapmış ses açma. (volume +) + orta tuş + açma kapama tuşu diye.. fakat ben yazılanlara uymama rağmen telefonu recovery modda çalıştıramadım. Cihazı recovery modda nasıl çalıştırabilirim? (tane ve anlaşılabilir) bir şekilde anlatabilir misiniz?
3- Madem illaki rom yükleyeceğim içinizden romu kullanan, stabil çalışan, özellikle ram i yormayan ve hız konusunda iddalı romu olan arkadaşlar varsa konu altına romun linkini ve nasıl yükleneceğini şeffaf ve tane bir şekilde anlatabilir mi?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Forumu araştırdım rom yükleme, root atma vb. konuları inceledim fakat kafam pek almadı.
Siz değerli arkadaşlarımdan isteğim;
1- telefonumu hızlandırmak için illaki yeni rom mu yüklemem gerekiyor?
2- bazı konuları inceledim rom yüklemeden önce "recovery modda çalıştır" metnine rast geliyorum, arkadaşlar yanına açıklamasını yapmış ses açma. (volume +) + orta tuş + açma kapama tuşu diye.. fakat ben yazılanlara uymama rağmen telefonu recovery modda çalıştıramadım. Cihazı recovery modda nasıl çalıştırabilirim? (tane ve anlaşılabilir) bir şekilde anlatabilir misiniz?
3- Madem illaki rom yükleyeceğim içinizden romu kullanan, stabil çalışan, özellikle ram i yormayan ve hız konusunda iddalı romu olan arkadaşlar varsa konu altına romun linkini ve nasıl yükleneceğini şeffaf ve tane bir şekilde anlatabilir mi?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler