samsung galaxi ace 2 günçeliştirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxi ace 2 günçeliştirme sorunu
meraba arkdaşlar bende glaxi ace 2 kulanıcısıyım telfonun yeni yazlım geldigini haber aldım be telfonumdan ayalar telefon hakında bölümden yazlım günleştirme yerine girerer telfonu günleştir dedim 4.2 mb bi dosya indirdi jarjm azdı jarja takdım biraz doldu ve sorna telonu günleştir dedim tam bişeyler kurluyordu masanun üsütne bıraktım geldigimde telfon kapalı ve acılmıyor power tuşuna basıyorum basıyorum aclmıyor arkdaşlar şarja takdım jarj almıyor jarj makinasinda sornyok başka telfonda denedim çalşiyor lütfen yarıdm :/

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ah be kardeşim yazılım güncelleme yaparken şarza mı takılır yaw

neyse sen telefonu bi ses kısma + orta tuş+ power tuşuna basar açmayı dene bakalım

- - - Eklendi - - -

açılırsam pm at bana orjinal rom çakıcaz

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
download moda al yeni jb yi flashla tabi aclipta grerse moda ins ana karti yanmamistr bazi arkadaslar o guncellemyi yukleyince yanmis ta

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar telfon hiç bi şekilde aclmyıor şarjda almyıor dowload moda almıyorm tlefoncuaya götürdüm yazlımı yeinden atcaz dediler işlalh anakart yanmamiştir :/

KernelTeam

KernelTeam

Üye
arkdaşlar telfon hiç bi şekilde aclmyıor şarjda almyıor dowload moda almıyorm tlefoncuaya götürdüm yazlımı yeinden atcaz dediler işlalh anakart yanmamiştir :/

yazılımı yeniden atcaz dediyse odin moda giriyodur hocam

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
Bilmyorum hocam adamlar yarın yaptı yaptı yapmadı servise yolcam oda yapmasa 800 tl telfon cöpe sırf bi güncelme yüzüden

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yaparlar korkma

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telfoncu 2 gün ugrarştı yapamadım bende telfonu adamdaan aldım eve geldim dedim bi rekoveri modu filan alyım belki acılır biyandan şarza takdı ve actım dowloadmodla yazılımı tekrar actım herkeze teşekür ediyorum yardım edenlerin elerine saglık diyorum bu sorunu yaşıyanlar bataryayı deştirsinler olmadı tefoncuya verin onlar hale eder :)