Samsung Galaksi S Plus (i9001) Videolarla İlgili Bi Sorun??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaksi S Plus (i9001) Videolarla İlgili Bi Sorun??
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu kullandığım cihaz samsung i9001 bu cihazla çektiğim veya kendim yüklediğim videoları belli bi süre sonra siliyor kendi kendine bunu nasıl çözebilirim.. şimdiden tşkler..

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu kullandığım cihaz samsung i9001 bu cihazla çektiğim veya kendim yüklediğim videoları belli bi süre sonra siliyor kendi kendine bunu nasıl çözebilirim.. şimdiden tşkler..
Bilgisi olan yokmu arkadaslar?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İlk defa duyuyorum kardeş valla.

karayel90

karayel90

Üye
Telefonu formatlamayı dene bende daha ilk kez böyle bişey duydum

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Valla anlamıyorum ya peki nasıl format atabilirim?

PriZm

PriZm

Üye
hangi android sürümü yüklü?
videolar hafıza kartınamı kayıtlı yoksa telefon hafızasınamı?

ilk defa böyle bir problem duyuyorum.

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
hocam cihazda şuan 2.3.3 yüklü güncelleme varmı yokmu daha bakmadım videolar hafıza kartındada vardı cihazın hafızasındada vardı silindi kendi kendine.. çözüm bulsak çok iyi olacak :(

PriZm

PriZm

Üye
hocam cihazda şuan 2.3.3 yüklü güncelleme varmı yokmu daha bakmadım videolar hafıza kartındada vardı cihazın hafızasındada vardı silindi kendi kendine.. çözüm bulsak çok iyi olacak :(

peki silindiğine emin misin? yani dosya yöneticisinden veya bilgisayara bağlayıp baktığında videolar orda duruyormu?

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
eminim silindiğine her türlü baktım pc den baktım dosya yönetisindende baktım siliniyor :s

fakat tüm videolar silinmiyor ve hemen silinmiyor belli bi süre sonra kendi kendine siliniyor

PriZm

PriZm

Üye
çok fazla uygulama yoksa telefonunda yüklü olan programların listesini çıkartabilirmisin? oyunları yazmana gerek yok.belki programlardan biri buna neden oluyordur.

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
tabiki hemen yazıyorum:

messenger
opera mobile
namaz vakitleri
kurtlar vadisi app2 sd free
x-plore
Ndrive
battery moniter
çeviri
camera 360
teamviewer
electrodroid
blip.me
picsart
3d firiflies live walpaper
batterylife
sun rise live walpaper

oyunlar hariç bunlar yüklü şuan

PriZm

PriZm

Üye
çok ilginç videoları galeriyi engelleyecek programda yok.. format atmayı denedinmi?

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
hayır hocam onu denemedim nasıl format atabilirim format attığım zaman telde hangi bölüm silinir ben ne tür yedeklemeler almalıyım kısaca bahsedebilirmisiniz?

PriZm

PriZm

Üye
format attığın zaman telefondaki bütün ayarlar,uygulamalar silinir.telefon fabrika ayarlarına döner yani.

titanium backup programi ile yedek alabilirsin.bütün uygulamaları yedekler.ayarları yedekliyormu bilmiyorum.

format atmak içinse (benim telefondaki yöntem.plusta farklı olabilir)

ses açma tuşu+iki dokunmatik arasındaki menü tuşu + güç tuşuna ekrana yazı geldikten 2-4 saniye sonrasına kadar basılı tutuyoruz

sonra recovery menüsü gelecek.burda telefonun ses tuşlarını kullanarak aşağıya ve yukarıya gidiyoruz.yani ses arttırma yukarı gitme azaltma aşağı gitme güç düğmesi ise seçme tuşu.
burdan dediğim tuşları kullanarak "wipe data/factory reset" e geliyoruz (yedek aldığınızdan emin olun! sd card haricindeki herşey silinir!)

sonra bir sürü no seçeneği ve bir tane yes seçeneği çıkacak.bu yanlışlıkla seçilmesin diye yapılmış bir güvenlik prosedürü. yes'i işaretliyoruz.ve format başlıyor.

bittikten sonra "reboot phone" seçeneğini işaretleyip telefonun açılmasını bekliyoruz.

bu kadar :)

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam ben bi kaç saat sonra eve geçince denerim inşallah düzelir sorun ilgilendiğin için çok tşk ederim iyi akşamlar ;)

PriZm

PriZm

Üye
sizede ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt