• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung G800 : 5 Megapiksel kamerası ile karşınızda ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknayd

Üye
wi-fi yok diyen arkadasada incelemeden yorum yapmamasını soliyerek telefonun özelliklerini buraya yazıyorum...fiyat 800 ytl civarı...hem özellik hemse fiyat karsılastırmasında n95in bu telefonun yanına bile yaklasamıyacaı bir gercek

l UMTS 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 ? x ? x ? mm ? g TFT, 16M Renk 240 x 320 piksel, 2.2 inç (1 inç 2.4 cm) Polifonik, MP3 Yüklenebilir Evet Evet 30 aranan, 30 alınan çağrı, 30 başarısız arama microSD (TransFlash,8 Gb kadar)140MB Dahili Hafıza Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps Hayır Hayır Evet, HSDPA - HSUPA Evet, Wi-Fi 802.11g Evet, v2.0 - A2DP Hayır Evet, v2.0 SMS, MMS, Email WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront) Evet + yüklenebilir Siyah 5 MP, 2592х1944 piksel, otomatik fokus,3x optik zoom,zenon flash ,Resim stabiliser, video, flash- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA oynatıcı
- Stereo FM radyo
- T9
- Organizer
- TV out
- Sesli notlar
- Bluetooth printing
- Uzaktan konuşma (Handsfree)
Standart Batarya, Li-Ion 1200 mAh
en fazla 320 saat en az 4s30 dk

şık bir cihaz ama fiyatı nedir acaba

nozden

Üye
samsung sevmiyorum ama bunu sevdim)

Görünüş süper abi ya
Fiatda güzeldir ama

gercekten guzel yapmıslar dizaynı filan ama kızaklı olması bozuyor

bencede gorunusu guzel ama bayagı pahalıdır onun yerıne gıder bı fotograf makınesı alırm

N95 e rekabet olsun diye çıktı bu sanırım yanılmıyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...