SAMSUNG F480İ TOUCHWİZ-3 AYLIK GARANTİLİ-530 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thedejavu_34

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG F480İ TOUCHWİZ-3 AYLIK GARANTİLİ-530 tl
Telefon BAŞARI'dan 2 YIL garantilidir:aha:SAMSUNG F480 ile karıştırmayın lütfen:nono:Satışa sunduğum ürün arayüzü güncellenmiş yeni model SAMSUNG F 480İ TOUCHWIZ'dir.Kesinlikle harika bir ürün:oke:Ben sadece tuşlu telefondan sonra dokunmatiğe alışamadığım için satmak istiyorum:evet:Alıcıya orjinal deri kılıf, kulaklık, USB kablosu, şarj aleti, 2 GB hafıza kartı, orjinal kutusu ve garanti belgesiyle birlikte teslim edilecektir.

Telefon gerçekten temizdir arkadaşlar.Servise gitmedi. Hiç bir arızası yoktur. Alan arkadaş sıfır ayarında telefona sahip olacak.takas kabul edilmez.:d:

nokio_6233

nokio_6233

Üye
iyide zaten o cihazın sıfırı yani hiç kullanılmamış,kutusu dahil açılmamış olan cihazları bile 500 liraya satıyorlar fiyat bayağı yüksek

thedejavu_34

Üye
    Konu Sahibi
iyide zaten o cihazın sıfırı yani hiç kullanılmamış,kutusu dahil açılmamış olan cihazları bile 500 liraya satıyorlar fiyat bayağı yüksek

bugünki fiyatı peşin 579 tl ve taksit yaptırısan vade farkıyla 600 ü çok rahat geçiyo ve tlf gerçekten sıfır değerinde.fiyat çok fazla değil bence.:bilmm

nokio_6233

nokio_6233

Üye
gerçi teknosa,bimeks,media markt gibi yerlerde yüksek fiyata satılıyor olabilir ama geçen hafta bir telefoncuda sıfır olarak 500 yada 520 lira gibi bir fiyattan satıyordu ama benim ilgimi çekmedi neyse uram ki cihazın satılır? umarım ki o cihazın hastası yada çok beğen yada çok,çok kullanmak isteyen bir alıcı çıkar inş.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt