Samsung F480 Kamera Sorunu -- Son Noktayı Koyalım Artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eniqma27

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 Kamera Sorunu -- Son Noktayı Koyalım Artık
Arkadaşlar geçenlerde * # 36287 # kodunu kullanarak ISP versiyonuna bakmak istedim touch yüzünden 2 ye basıldı ve olan oldu please wait :S ve sonrasında sonuç malum kamera çalışmıyor =(( ne yaptıysam düzeltemedim yaptıklarımı sıralıyım

1 - Forumda verilen Samsung-F480_Tocco-firmware-F480JVIC2-Generic_Open_Turkey yükledim

2 -
TkFileExplorer ile verilen CE131_F2_SEM.bin , CE131_F3_SEM.bin yeniden ISP firmware yazdım
bu işlemi yaptıktan sonra kamera siyah ekranda 15 sn kadar bekleyip daha sonra başarısız hatası veriyor.

3 - *#0*# den mega cam simsiyah vga cam çalışıyor

4 - Arka kapağı çıkartarak soketi kontrol ettim sağlam

Fikri olan ?

şu anki ISP versiyon
CE131 ver: 0x1b251b66

Eniqma27

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir !!!

fırtına6141

fırtına6141

Üye
arkadaşım bende senin gibi 2 ye bastım versiyonda sorun yok telefonu sokup kontrol ettim soketleri tek tek temizleyip yerine taktım ama yazılım atamadım olmadı nasıl yapacağız bi fikri olan yazsın lütfen yardım.

---------- Eklendi @ 17:18:12 ---------- Yazıldı @ 16:47:42 ----------

ben kameranın o ince kablolarında sorun olacağında şüphem var samsung teknik servis var bize yakın orada hallettireceğim oldu mu size bildiririm

---------- Eklendi @ 17:18:52 ---------- Yazıldı @ 17:18:12 ----------

arkadaşım bende senin gibi 2 ye bastım versiyonda sorun yok telefonu sokup kontrol ettim soketleri tek tek temizleyip yerine taktım ama yazılım atamadım olmadı nasıl yapacağız bi fikri olan yazsın lütfen yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt