Samsung F 480i TouchWiz Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

snooker06

snooker06

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F 480i TouchWiz Hakkında

Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 2 aydır Samsung F 480i TouchWiz model telefonu kullanıyorum. Şimdiye kadar şarjının beklediğimden biraz daha kısa sürede bitmesi dışında bir problem çekmedim. Attığım tüm jar uzantılı oyun ve programları da sorunsuz şekilde çalıştırıyor. Aslında gayet memnunum. :evet:

Ancak sorunuma gelecek olursak telefonuma tema yüklemek istiyorum ama başarılı olamadım. Bana bu telefona nasıl tema yükleneceğini açıklarsanız çok memnun olurum...

Şimdiden teşekkürler, saygılar...

snooker06

snooker06

Üye
    Konu Sahibi

Apple iPhone theme for Samsung Tocco F480

Örneğin bu temayı nasıl telefonuma yükleyebilirim ? Lütfen yardım arkadaşlar kimse mi bilmiyor ?​

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Kardeş senin verdiğin linkte resim ve zil sesi var.fw ile alakası yok

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
fw modlamayla sen fwyi ver bana modlayabilirsem modlarım

snooker06

snooker06

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın ama biraz yabancıyım bu konulara. fw ne oluyor ? Ayrıca verdiğim link zaten fw değil tema linki :S

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
yani FW telefon yazılımı. bu gibi şeyler yazılımsaldır. birde verdiğin link tema değil resim ve duvarkağıdı falan yapmak için :oke: aslında telefonuna göre yazılım olabilir. BERKAY arkadaşımızında dedği gibi o sana modlar

snooker06

snooker06

Üye
    Konu Sahibi
Neyi modlayacak anlamadım. Bu telofona tema atılmıyor falan diyorlar. Doğru galiba lan :hmmm

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet doğru tema atılmıyor ama yazılımı bir programla düzenleyerek menü tamamen değişiyor. modlamada işte bu gibi olaylara deniyor :ehe

snooker06

snooker06

Üye
    Konu Sahibi
Bu verdiğim linkteki dosyayı modlayabiliyor musunuz peki ? Yoksa başka bir şey mi bulmalıyım ?

Üst Alt