ARKADASLAR İLK DEFA BURAYA YAZIYORUM RUMUZ BİNİCİ87
Evet arkadaşlar SAMSUNG E840 a msn yüklemeyi anlatıyorum
İlk önce internet ayarları yapılı değil ise onu yapalım birlikte
Benim hattım AVEA oldu için ilk olarak AVEAda nasıl yapıldığını anlatmak istiyorum
GPRS AYARLARI
Menü
Tarayıcı
Tarayıcı Ayarları
Tarayıcı Profilleri:
Seçenekler
Yeni Bağlantı Ekle
Profil Adı:
AVEA GPRS WAP
Ana Sayfa URL'si:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Proxy :
İşaretlenecek
IP Adresi:
213.161.151.201
Bağlantı Noktası:
8080
Gecikme süresi (sn):
90
DNS:
işaretlenmeyecek
Taşıyıcı:
GPRS
Gelişmiş Ayarlar
APN:
wap
Oturum açma Kimliği:
wap
Şifre:
wap
Aktarım Ayarları
CEPTEN INTERNET
Seçenekler
Etkinleştir
WAP'a Bağlanmak İçin
Menü
Tarayıcı
Ana Sayfa
Bu işlemleri düzgün bir şekilde yaptığınızda AVEAdan SAMSUNG E840 ile internete erişebilirsiniz ancak tabi kontörünüz olması lazım..
Şimdi birde TURKCELL için ayaları anlatayım
GPRS AYARLARI
Menü
Tarayıcı
Tarayıcı Ayarları
Tarayıcı Profilleri:
Seçenekler
Yeni Bağlantı Ekle
Profil Adı:
CEPTEN-INTERNET (GPRS)
Ana Sayfa URL'si:
Proxy :
İşaretlenecek
IP Adresi:
212.252.234.168
Bağlantı Noktası:
8080
Gecikme süresi (sn):
90
DNS:
işaretlenmeyecek
Taşıyıcı:
GPRS
Gelişmiş Ayarlar
APN:
wap
Oturum açma Kimliği:
gprs
Şifre:
gprs
Aktarım Ayarları
CEPTEN INTERNET
Seçenekler
Etkinleştir
WAP'a Bağlanmak İçin
Menü
Tarayıcı
Ana Sayfa
Bu işlemleri düzgün bir şekilde yaptığınızda TURKCELLden SAMSUNG E840 ile internete erişebilirsiniz ancak tabi kontörünüz olması lazım..
SİMDİ INTERNETİ AYARLADIĞIMIZA GÖRE SIRA GELDİ MSN’e J
Simdi size SAMSUNG E840 ta çalışan msn programlarını indirmeniz için siteleri kendi upload ettiğim siteri vericem SAHSEN SAMSUNG E840 KULLANDIĞIM İÇİN DENEDİM VE %100 CALIŞIYOR SUANDA BİLE KULLANMAKTAYIM
Evet BUYRUN SİZE MSN İNDİRME SİTELERİ
ben ikisinide kullanmaktayım ancak AVEA kullanıcısı oldum için onlara söylemek istediğin mig33’ü kullanmaları AVEA dan ABONE PAKET5 yazarak haftalık 8 kontöre 5MB internet paketi alarak kontör sorunu olmadan rahatça MSNe girebilirler
şimdi gelelim yüklemeye öncelikle *#9998*4678255# kodunu girerek etkinleştirildi yazısını görelim daha sonra mig33 ün ve Ebuddy nin jar ve jad dosyalarını tel hafızasında DİĞER DOSYALAR kısmına atalım ve daha sonra tel.da jad dosyasının üstüne gelerek SECENEKLER kısmına basalım ( DİKKAT EDİN SECENEKLER KISMINA BASMANIZ GEREKİYOR EĞER ORTA TUSA BASARSANIZ DESTEKLENMEYEN DOSYA YAZACAKTIR) bastıktan sonra YÜKLENSİNMİ diye size soracak EVET diyerek yüklemeyi tamamlayın.Unutmayın yüklenen java dosyalar MENÜ > UYGULAMALAR > JAVA DÜNYASI > OYUNLARIM klasörü içinde olacaktır.
Yükleme işlemi bittiğine göre sıra geldi MSNleri nasıl kullanacağımıza;
İster Ebuddy olsun ister mig33 açtığımız zaman ilk olarak bu programlara üye olmamız gerekmektedir merak etmeyin bu sizin kontörünüzü almaz.Ebuddy için ilk olarak ID hesabı almalısınız aynen forumlara kayıt olduğumuz gibi buradada bir RUMUZ VE ŞİFRE yazmalı ve diğer kişisel bilgileri doldurmalıyız.Daha sonra size MSNizi yazacağınız bölüm gelecektir.Oraya MSN ve SİFRENİZİ yazmalısınız kayıt olduktan sora her seferinde MSNi açmak yerine RUMUZ ve ŞİFREnizi girerek üyeliğinizi açacaksınız doğal olarak önceden yazdığınız için MSNinizde açılacaktır.
Aynı şey mig33 içinde geçerli orada Kayıt olurken tel. numaranızı da istiyor korkmayın bir şey olmaz sonuçta bilgileriniz gizli kalmaktadır.Kayıt işlemi bittikten s0nra rahatlıkla MSNi açabilirsiniz kolay gelsin
HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN