Samsung E250

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harput01

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E250
değerli arkadaşlar you tube den indilrilen videolar telefonumda(samsung E250) çalıştıramıyorum... bunu dönüştürecek program varmı acaba... ayrıca daha önce bu konu açılmış ise özür dilerim... tşk.ler.....

harput01

Üye
    Konu Sahibi
tşk.ler nazy kardeş... ilgine, alakana tşk...

askim767

Üye
arkadaşlar youtubeden indirdimiğizvideoları 3gp ye çevirioruz ve çözünürlüğünüde 176*144 yapıoruz kesin açılıor bendede e250 var ve ben herdefasında aynısını yapıorum her defasındada açılıyor kullandığım program ise total video convert

--------------- Ekleme ---------------

total video converter ' i 'dan indirebilirsiniz

BY_EMRE

BY_EMRE

Üye
sagollasın

gybee

Üye
cevaplar süper site süper(ötesi yok) ellerinize sağlık...

djoguzhan_55

Üye
total çalıştırıyor

btx

btx

Üye
değerli arkadaşlar you tube den indilrilen videolar telefonumda(samsung E250) çalıştıramıyorum... bunu dönüştürecek program varmı acaba... ayrıca daha önce bu konu açılmış ise özür dilerim... tşk.ler.....

getir.net/xhi adresinden gelen programı indir. sonra programı kur.açılan program menüsünden üst taraftaki boşluğa youtube adresini kopyalayıp yapıştır.Alt taki satır videonun yükleneceği yeri gösterir.sonra sol altta aşağı doğru açılabilen araç çubuğu var.Ordan mobile phone'u seç sonra en alt satırda standart quality,economic ve balanced quality seçenekleri var.(E250nin video yu çalıştırabilmesi için balanced'i seçmen gerekli)son olarak convert and download'a tıkla ve telefonuna atıp izle :huhu:

DI-KEY

DI-KEY

Üye
o program bende var vidoyu mp4 ve 3gp ye dönüştüyor istesen sitye atayım...

şere merdin

şere merdin

Üye
arkadas imtodan yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt