samsung e250 ucretsız facebook

Sponsorlu Bağlantılar

samsungadana

Üye
    Konu Sahibi
samsung e250 ucretsız facebook
bu baslık varmıydı bılemıyorum ama feci sekılde yardımınıza ıhtıyacım var.
facebook'un yenı baslattıgı kampanyada 0.facebook.com adresınden ucretsız gırıs yapabılıyoruz.ve ben samsung e 250 telefonuyla,vodafone hattıyla giriş yaptım ve oldu.yaklasık 6-7 saat facebook'a baglanabıldım.fakat ertesı gun sabah denedıgımde sunucu dahili sunucu hatası dıye bır yazı karsıma cıkıyor..lütfen yardımcı olun.telefonun wap ayarlarında sorun var desem,dun gırmezdi sorun olsaydı.anlamadım hıcbısey :S

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

onur_513

Üye
0.facebook.com olacaktı galiba :bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

pancuboontic

Üye
arkadaşlar bana baştan söyler misiniz güzelce anlatarak vodafone hattım var e250 telefonum var facebook a ücretsiz nasıl girecegim?:hmmm

cez_a_slan

cez_a_slan

Üye
abicim gir internete orda yer imi war ordan yeni yer imi olarak 0.facebook.com yaz 3 aydır manitayla öle takılıyom facete

hepsen04

hepsen04

Üye
sağol dostlar bende girdim süpersiniz...:box

recep_uysal

recep_uysal

Üye
saol

wamper96

Üye
beyler ya 0.facebook.com yazıyom ilerleiyo ama telefon donuyo hemen acaba neden

07_07

Üye
0.facebook kllanıomm e250 vodafone ama paylaşımlr gozukmuoo NedN ??

gökhan_61

Üye
ya yardım edin nası face yüklicem telefona:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vuryardımedin|-)

kralefe001

Üye
Telefonum gt-c3052 internet bölümüne 0.facebook.com yazıyorum dünya işareti cıkıyor ve error yani hata veriyor napmam gerek .s bilenler yazabilirmi acaba :(

orhan yalçın

Üye
ya beyler bende e250 war hattım turkcell internet 0.fecebook.com war giriyorum kontorum yok girmiyor bizim arkadaş onunda kontörü yok ama giriyor bir yardım lütfen

edomedo

Üye
banada olmuştu oyun yüklerken ota type ******de kalıyo onu gprs yapcan yani tekrar düzeltcen

umtbsc

umtbsc

Üye
:kop:

recep6155

Üye
ben e250 kullaniyorum arkadasda kontörü var ama onda gitmiyo ben de gidiyo

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Arkadasım. Yer İmi Ekleye Bas "http://0.facebook.com" Diye Ekleyin.(Tırnak İşareti Olmadan) Sonra Girin Rahat Rahat

oquz_16

Üye
tefnum samsung e 250 dün aksam 0.faceteydim sabah gremedim zaman aşımı hatası verio hala giremiorum lüTfen yardıMM?????????

serci5467

Üye
e250 telfonum var avea hattım nasıl gireblrm yardım edin

Takipçi Satın Al

Üst Alt