kardeşler o sorun çıkınca orta okey tusuna basacaksınız daha sonra geri uşuna basıp çıkacaksınız daha sonra her hangi bir rakama basın girer yani d900 i d öyle yapıyorum ben belki olur deneyin umarım yardımı olurr kolay gelsin
krdş böyle olur eğer telefonun ödemeli hatsa oluyo veya ndn oluyo bilmiyorum bnm arkadaşın ödemeli hat sürekli yapıyoruz olmuyo ve seninki gibi çıkıo ama bende de aynı yazı çıkıo oluyor istersen bi telefoncuya sor sen
ARKADAŞLAR YENİ E250 LERDE BORDUN RENGİ DEĞİŞİK OLDUĞUNDAN KODLARI DA DEĞİŞTİ BEN BİZZAT DENEDİM OLUYOR KOD:*#0206*8378# BU KDU YAZARKEN *#0206*----# OLARAK ÇIKAR 2 KERE DE 2 YE BASIN VE BU AYARLARI YAPIN
NORMAL
---------------------
KULAKLIK KAZANCI : 4
AHİZESİZ KAZANCI : 9
KAYDET DE
kardeş çok saol ama bu ayarlar sanki biraz yüksek bunun orta ayarları falan yok mu walla tel i yeni aldığım için 2. kodu girdim oldu 1. kod olmuyordu yinede saol orta ayarları bulursan gzl olur =)
--------------- Ekleme ---------------
yaa biraz tırsıyorum patlarsa napcam pFFFFFF bi türlü karar veremedim orta ayarları falan yoqmu en iyisi o olur bence
yha bende samsung e830 var ben bunu bılmeden ayarlarını oynadım sımdı fabrıka ayarlarına donmek istiyorum ama şifre istiyor şifresini unuttum yardım edebılır mısınız ?