Samsung E250 Resim Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

bora1903

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E250 Resim Problemi
Arkadaşlar, E 250 ye başka bir yerden resim gönderince bu formatı desteklemiyor diye bir hata ile karşılaşıyorum. örneğin nokia 6630 la çektiğim fotoyu e 250 de göstermiyo.

Sorun ne olabilir? aydınlatırsanız sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkür ederim...

emreemre01

Üye
görüntünün formatından dolayı olabilir.önce pc ye atıp resmin formatını jpeg yapıp sonra e250 ne atarsan olur(bende d900i var onda jpeg oldugu için jpeg dedim senin telde aynı formattır büyük ihtimalle)

maxiburak

maxiburak

Üye
saol

asi_gen

Üye
Arkadaşlar, E 250 ye başka bir yerden resim gönderince bu formatı desteklemiyor diye bir hata ile karşılaşıyorum. örneğin nokia 6630 la çektiğim fotoyu e 250 de göstermiyo.

Sorun ne olabilir? aydınlatırsanız sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkür ederim...
slm

Altun.

Altun.

Üye
format ayn olsa bile açmıyr. sanırım boyutuyla alakalı

democan

democan

Üye
evet gerçekten formatı aynı olsa bile atmıo

--------------- Ekleme ---------------

ben bilgisayardan atmaya çalıştım desteklenmiyor dedi

unal19

unal19

Üye
boyutu 800*600 aştımı göstermiyo zaten göstersebile güzel olmaz bu tlf nun ekran nı hç net degil

rby

Üye
arkadaşlar bence çözünürlükten samsungun 640 480 ama 6630un 1280768 ondan oluo bence

the_poison

the_poison

Üye
sağol

programcity

programcity

Üye
Teşekürler

olumsuz_turk

olumsuz_turk

Üye
ark.aynı sorun bende de oldu formatla hiç bi alakası yok çünkü denedim ben ..sanırım boyutla alakalı bişey 400 kb üstünde hiçbirirni çalıştırmıyo..

gkemiksiz

Üye
evet arkadaşlar formatla düzelecek bir durum değil, resmin boyutu ile alakalı tamamiyle.

harshboy

harshboy

Üye
bunu nedeni kameraları arasında ki fark. örneğin 6630'un kamerası 1.3 e250'nin vga ve telefonların ekran çözünürlükleride kamera ayarlarına göre yapılıyor. istersen resmi alırsın bilgisayarına atıp orda dönüştürüp tekrar telefonuna atarsın.;)

tosunberk

Üye
saol kardeş

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
samsung e250 ile diğer gönderdiğin örneğin d900 ün kamerasının çözünürlüğü aynı değil ki ancak o çözünürlük kalitesi seviyesinde resimleri açabilirsin
hatta farkettinse pc den attığın resimleri geç açıyor olsa gerek

dawras

dawras

Üye
bence pixel farkından çünkü bende e250 kullanıyorum.halamın d900i den resim çekip attım desteklenmiyor diyor.

ysfakc

ysfakc

Üye
bende hem nokıa 6630 hemde e250 var nokıadan cektıgım fotoları ancak boyutunun kuculterek e250 ye atabılıorum..6630 mda rescovıever dıe bı resm prog. var onla yapıorum 500 kb lık resmı 20 kb ye fdalan dusurursenız desteklıyecektır...

koray_lee

Üye
arkadaşlar e 250 nini ekran çözünürlüğü düşük oldundan yüksekçözünürlükteki fotoları desteklememktedir

d3LLi

d3LLi

Üye
Onda Boyut Farkı wardır..

kruseman

Üye
nokianin resimi büyük megapixsel bir kamera ile çekildiyse samsun e250 onu desteklemez
:oke:

Üst Alt