jacko05 Üye selam arkdaslar ben bu mg3 programını ıdıremedım bırde tam java yukleme yaparken telefon rest atıyor napcam ??bu mg3 programının lınkı felan yokmu bır yardımcı olun ??*
selam arkdaslar ben bu mg3 programını ıdıremedım bırde tam java yukleme yaparken telefon rest atıyor napcam ??bu mg3 programının lınkı felan yokmu bır yardımcı olun ??*
caner47 Üye arkadaşlar ben cep telefonundan internete girip oyun veya program yüklüyorum ve telefon otomatikman kuruyor...
arkadaşlar ben cep telefonundan internete girip oyun veya program yüklüyorum ve telefon otomatikman kuruyor...
buqrapper Üye arkadaşlar ilk işlemden sonra ne yapabileceğimizi ayrıntılı olarak km bana anlatabilr lütfen yardımmm --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar sotick pp yi nasıl etkin hale getircez o resimler gözkmüor konuyu güncelleyn lütfen :S --------------- Ekleme --------------- rapstyle' Alıntı: ya kardeş sen bluethoot programını da nerde indircez yazarmısın? Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırmırsnz ?
arkadaşlar ilk işlemden sonra ne yapabileceğimizi ayrıntılı olarak km bana anlatabilr lütfen yardımmm --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar sotick pp yi nasıl etkin hale getircez o resimler gözkmüor konuyu güncelleyn lütfen :S --------------- Ekleme --------------- rapstyle' Alıntı: ya kardeş sen bluethoot programını da nerde indircez yazarmısın? Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırmırsnz ?
birhankar Üye bu işlemi sadece kart okuyucuyla yapabilmek mümkün mü kardeş benim bluetooth yok ta bilgisayar için