Samsung E250 Kod Arayanlar Buraya

tşkler

arkadaşlar kodlarla fazla uğraşmayın telefonu bozarsınız benden tavsiye ...

aqheron

Üye
bu kodlar cok işe yaradı ses arttı ama cızırtılı cıkıyor bide bu tam ekren resim işini nası yapacaz bilen varmı

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
neden mılletı kandırıyorsun bıkere hıc bır telefon vıdasını acmadan ıcını acamazsın

kardeş e250 ye oyun yükleme yaz google a gelir

süper saolasın telefonumu daha kolaylıkla kullanıyorum artık

okann41

Üye
telefona vıdeo attım desteklemıyor derken daıre var ıcınde cızgı var secenek dedıgımde gonder adlandır ws. Var cal demiyor onu nasıl yapabılırm bellek kartına sarkı yada video atıorum kart okuyucusundan bellek kartını tele takınca gostermıyor sarkıyı bana yardmcı olursanız sevınırm kolay gelsın

arkadaşlar bende e250 me video atamıyorum engelleme işareti çıkıyor neden olduğunu öğrenmek istiyorum

kardeşim fty997 ben sana anlatan birini aramak için numara yazdığın yere bunu yazıyosun yeşile başmaya gerek yoq otomatik olarak giriyo.

he bu arada emeğe saygı

arkadaşlar bir arkadaşım e 250 ye format attıktan sonra silinen rehberdeki numaraların geri gelebildiğini söylemişti.bu mümkünmüdür.yardımcı olursanız çok sevinirim..

oguzxw

Üye
sukruon nokya flan onların şifresi yok tek format mesela sınırlı sayıda n70 e olan format ama o sınırlı sayıda nokıa lara atıyo şifre bu ama bilgilerin silinir sim haf çıkar dene tmm numaralarını sime al tmm işte şifr format:*7370 ve kare tmm

v for

Üye
kardeş benim e250 var şimdik rehbere giriyom tümünü sil diyorum şifre istiyo bilene+rep