Samsung E200 Sınırlı Servis :(

Sponsorlu Bağlantılar

OakRaven

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E200 Sınırlı Servis :(
Selam,
Arkadaşlar telefonun güvenlik kodunu unutunca kodlarını girerek resetlemeyi denedim #*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets Wap Settings) işte bunu buldum. Fakat artık telefon açıldığında sınırlı servis hatası veriyor. Sadece acil aramalarda çalışıyor anlayacağınız. Yüzüme gözüme bulaştırdım yani :) bunu bir şekilde çözebilirmiyim? veya bunu çözebilecek bir telefoncu var mıdır bildiğiniz. Lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler

NightDream

Üye
kardeşm geçmiş olsun aynısını ben yaptım wap formatlamada imei numarasıda yanıyo :D...
*#06# yaptığında 00000.... çıkıyosa servise götür garanti varsa sorun yapmıyolar üstüne yazılım atıp veriyolar

pranis

Üye
bende karıştırdım hemde hiçbir sorun yokken #*7337# yi:D garantiye goturcem:D

dipower

dipower

Üye
dogruya ole bişiler war

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
kardeş sao0l

narkozcu_70200

Üye
kardeş yokmu kodun çözüm illaki telefoncuyamı götürecez

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
o dedıgın epprom reset anakartı degısecek baska yolu yok kendın yapamazsın gotur telefoncuya

mr_vdat

Üye
Arkadasim sen tlfna reset atmısın. bu problem giderilir. Fahit arkadsin dediği gibi anakartin fln değişmesine gerek yok. ayrıca imei numarasi 000... olanlar da program yardımıyla duzeltiliyor.. Servise goturdugunzde servis anakart değişimi yapar bunun içinde ucret talep eder. Bunlara hiç gerek yok.Butun problemler duzelir. ;) telefonunun garantisi olmayan arkadaslar ne yapacak peki... en yakın bir telefoncuya goturup duzelttirecek..

ekinires

Üye
Bİr telefoncuya götür onlarda bi alet var bağlıyıp telefonu 2dk da yeniden yazıyor imei numarasını benimde olmustu yaptırdım para filanda istemedi :)

Üst Alt