Samsung E-250 Wap'a Girmek İsteyince Reset Atma Sorunu E-250'ciler Baksın Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E-250 Wap'a Girmek İsteyince Reset Atma Sorunu E-250'ciler Baksın Lütfen
Emektar 6630 u bıraktım e250 geçtim telefon harika ama wapte sorun yaratıyor wap ayarları falan ayarlı ama telefon wap girince arkaplanda dünya simgesi çıkıyor ekranın altında siyah bi bar çıkıp üstündede sağlı sollu yanar döner oklar var.Bu olay 1 dk falan sürdükten sonra telefon kendine pin kodunu sormadan kendini yeniden başlatıyor bu sorun daha önce başına falan gelmişse bana bi akıl verebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: gokseldarcan

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş *#52828378# yap ordan GPRS BER OTA yı seç no tuşuyla çık tekrar reset at açıldığında bi dene olmazsa servis kusura bakma

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür Ederim Yaptım Ama Kontör Olmayınca Turkcell Ağa Bırakmadı:D Birde Sen Bunu Denedin mi Arkadaşım?

bakibozkurt

Üye
arkadaş *#52828378# yap ordan GPRS BER OTA yı seç no tuşuyla çık tekrar reset at açıldığında bi dene olmazsa servis kusura bakma

arkadaşım sağol bendede aynı sorun vardı bu sayede çözüldü
:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::heyo:

oflu250

oflu250

Üye
evet ben kendimde bu yolla yaptım merak etmeyin ben kendim yapmadığım bi şeyi yazmam bu iş kul hakkına girer kimse parayı sokaktan toplamıyo

• Beğen
Tepkiler: xyzqqq

dregbxc

Üye
ewt aynı şeklide bu dediklerini yaprsan telfonundaki sorun çözülür

elhamut01

Üye
beyler benım ayarlarım dogru ama yinede sebeke hatası veriyor yardım Pls :S

gokseldarcan

Üye

Üst Alt