Samsung e 250 sessiz mod

Sponsorlu Bağlantılar

en mavi

en mavi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung e 250 sessiz mod
Arkadaşlar merhaba,, yeni samsung kullanmaya başladım telefonu yeni yeni tanıyorum.. arama geldiğinde telin çalma esnasında telefonu sessiz moda almak mümkünmü, böyle bir özelliği varmı

d3LLi

d3LLi

Üye
Onu bilmiyorum amA bekleme modundA # ye basılı tut sEssizE alıy0.

d3LLi

d3LLi

Üye
Arkadaşım é250 de soldaki ses açma kapama dümésini arama qéldiği zAmAn aşağı Doğru bAs. Daha s0nrA sés yAvAş yAvAş kApAnıYo.! :oke:

cagatbey

Üye
Arkadaşlar merhaba,, yeni samsung kullanmaya başladım telefonu yeni yeni tanıyorum.. arama geldiğinde telin çalma esnasında telefonu sessiz moda almak mümkünmü, böyle bir özelliği varmı

Arkadaşlar bu işlemi iki şekilde yapabiliyoruz :

1-Menu > Ayarlar > Telefon Ayarları > Ses Tuşu > Reddet

(telefonunuz bu ayarda iken, arama geldiğinde , telefonun sol yan duvarındaki sesi azaltma tuşuna 5-6 defa üstüste basarak, birkaç saniyede , yavaş yavaş sesi azaltabiliyorsunuz)

2-Menu > Ayarlar > Telefon Ayarları > Ses Tuşu > Sessiz

(telefonunuz bu ayarda iken, arama geldiğinde, telefonun sol yan duvarındaki sesi azaltma tuşuna bir defa *Basılı Tutunca* aynı nokia larda olduğu gibi, ses anında kesilir, size gelmekte olan arama ise sessiz bir şekilde devam eder)

KAYNAK :

harunsa

Üye
sessiz bir mp3 veya mp4 dosyası yapın onu zil sesi olarak atayın :):):) normalde bu telefonu nokialar gibi sessiz olayı yok. mesela toplantıda sınız telfon mutlaka azda olsa ses veriyor. en iyi çözümü ben böyle buldum. :) ben sessiz müzik bulamam diyenler aşağıda link türkler herzaman bir adım öndedir :)

tbjns

Üye
ya link açılıyor da error veriyo :D başka bi yerden indireblir miyim acaba ? yardımcı olursanız sevinirim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt