Samsung E -250 kablosuz direk telefondan uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E -250 kablosuz direk telefondan uygulama
e250 ye direk telefondan uyuglama yuklemeyı bilen var mı?

sblm

sblm

Üye
Yok galiba.Çünkü ben kod girip yüklüyorum.İnternetten googleye gir orada yazıyor.

sakira

Üye
samsung e250 uyumlu oyunlar

oney_fener

Üye
varmı oyun yükleyelim yaw

(_monster_)

(_monster_)

Üye
:@ya valla e-250 oyun yuklemesini bilen var mı acilll:@

wolfkadir

Üye
abi sen biliyorsan sen bana ver?

enesSİVASLI5858

Üye
YAW OYUN FALAN YUKLENMIYORR E-250 YEE HEP Sİ Boşuna bu sitelerin hepsine gırdım olmuyoo

plt_fahri

Üye
ses kodunu bilen var mı yardımcı olabilirmi

plt_fahri

Üye
e250 ye tavla oyununu nereden indire biliriz

--------------- Ekleme ---------------

tmm saolun

fyd_14

Üye
kod girip yükleniyoo bildigim kadarıyla arkadaşta d900i var oda kod girip yüklüyo:oke:

kanat_58

kanat_58

Üye
bende çoğunu oynadığım oyun var yanlız silere nasıl gondereceğim bilmıyorum bırsuru oyun program yukledım bazılarını açamıyorum o ayrı konu

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çok basıt sadece ıkı tane program ve bırde bluetooth cihazı yeterlı dikkat etmenız gereken sadece jad ve jar dosyaları aynı klasorde olsun zaten arkadaşlar ayrıntlı bir şekilde açıklamışlar

oflu250

oflu250

Üye
yükleniyo birader ne demek yüklenmiyo bendede var yükleniyo gerçi ben oyun merakım sadece pc de telde oyun olmaz ama yüklenir ben bi sürü program attım hepside çalışıyo.e250 ye oyun pro yükleniyomu diye heryere konu açmışlar o yüzden anlatmıyorum abiler çözmüş işi forumun diğer sayfalarında var

hımolaya

Üye
oyunlarımı sildim geri nasıl yüklerim formaat yoluyla olabilirmi yae-rdımm

karizma-okan

Üye
arkadaşlar ben buldum kodla oyun yüklemeyi işte anlatım

1- ilk olarak oyunumuzu indiriyoruz jar ve jad uzantılı olmak üzere bu iki dosyayı data kablosu ile telefona diğer dosyalara kayıt ediyoruz.
2- Bu işlemden sonra data kablosunu çıkartıyoruz ve *#9998*5282# yapıyoruz orda karşımıza üç adet seçenek çıkıyor ve 3. sıradaki İnstall MIDlet'i seçiyoruz Bizden şifre isteyecek işte buraya 235282 yazıyoruz ve tüm türkiyenin girmeyi beklediği yere girmiş oluyoruz
3-235282 şifresini girdikten sonra karşımıza dosya yöneticisi çıkıyor burdan telefona attığımız jad ve jar uzantılı dosyaları karşımızda görüyoruz
4- Jad uzantlı dosyaya gelip tıklıyoruz ve karşımıza yükleme menüsü çıkıyor burdan yükle diyoruz
5- bize yükledikten sonra soruyor eklentiyi başlatıyımmı diye orda hayır deyip çıkış düğmesi ile çıkıyoruz.
6- Sonra menu 3/4 yaptıktan sonra Oyunlarıma Tıklıyoruz ve yüklediğimiz oyun yada program en altta bizi bekliyor

Not: bazı d600 oyunları E900'de çalışıyor ancak bazende yüklenmiyor
BU YÖNTEMİ HER YÜKLEMEDE YAPABİLİRİZ OYUN YADA PROGRAM FARKETMEZ SADECE HEM .JAR HEMDE .JAD DOSYA UZANTISI OLMASI LAZIM !!!

Üst Alt