Samsung d900i tema İNDİR [ 1 TANE TEMA ]

Sponsorlu Bağlantılar

aylikethe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung d900i tema İNDİR [ 1 TANE TEMA ]

İŞTE LİNK:

NOT: Arkadaşlar alıntıdır gezinirken buldum ama nasıl yüklendiği hakkında hiç bir bilgim yok eğer aranızda bilen varsa lütfen burda paylaşsın:D

Atakan

Atakan

Üye
Iphone teması bu,ayrıca Samsung D900 vb. telefonların tema desteği yok.

aylikethe

Üye
    Konu Sahibi
Iphone teması bu,ayrıca Samsung D900 vb. telefonların tema desteği yok.

yha arakadaşım kimileri tema desteği var kimileri diyor tema desteği yok kafam karışı sana diğer arkadaşlara şu videoyu göstereğim peki bu adam nasıl yüklemiş?

işte link lütfen bi izleyin

galata_kadir

Üye
video ilginç varmı acaba tema d900 için

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
ıphone teMası gibi. ama arkadaş demıs d900 tema desTekLemıo

DARKNISFOOLS

DARKNISFOOLS

Üye
d900 başka d900i başka

Kuvayi_Mira

Üye
d900i nin tema desteği var ama UGO uzantılı oldugu için yapılmış 1 kaç versiyonu var

layla2400

Üye
tmm da arkadaşım ben nasıl yükleyeceğim en acilinden cecap yazın lüüütfen

KEW RC

KEW RC

Üye
uzantısı ne temanın

djmurat25

Üye
ya arkadaşlar varmı yokmu varsa biri yardımcı olsun lüten(h)

omeraktas26

Üye
İstenildiği taktirde Samsungun tüm modellerine tema atılır.Yazı tipleri değiştirilir,açılış müziği,açılış resmi,aklınıza ne geliyorsa değiştirilebilir.Telefonun yazılımıyla oynanıldığı taktirde tabi..Bunun için bir flash kablosu gerekiyor.Ama nasıl editlenir yazılım nasıl atılır bilmiyorum.

beyaz$eytan

Üye
bence box lar la alakalı ust box yada nspro dan yüklenir bi yerden o ne diyenlere :) google . . .

d900ialperen

Üye
Sevgili arkadaşlar samsung d900i tema kesinlikle desteklemememektedir. Lütfen bu tür seylerle degerli vaktimizi haycamayalım saygılarımla alperen ata...

rado23

Üye
warsa bana mesaj atın noğlurya bilen warsa bıktım bn artık bu telefondan sürekli tema arıyorum yokkkkkkkk neyapacağımı şaşırdım bi yardımcı olun

emrullah27

Üye
harika teşk.

osmanyilmaz032

Üye
millet bence en iyisi satın d900i yi alın 2700 c ben aldım çok memnunum 190 tlye aldım özellikleride süper tema ve oyun kaldırıo ama kamerası 2 mp ekranı geniş süper hemde telefon daha yeni çıktı

suskun serser!

Üye
bunu nerden indirebilrim

RedColt

RedColt

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla tema desteği yok . Aynen psp, gibi aletlerde oldugu gibi firmware yardımıyla tema yüklenebilir ancak bu da garantiden çıkmasına yol açabilir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
eskiye dönüyomu

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Arkadaşım Samsung Telefonların Çoğunda Tema Desteği Yok.Özellikle Kızaklılarda Tema Desteği Yok.Boşyere Yalan Yanlış Şeyler Yayınlamayın!!

Üst Alt