Samsung d900i jar-jad oyun bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfgfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung d900i jar-jad oyun bulamıyorum
Ya kaç gündür kafayı yiyicem d900i telefonum var bir türlü pes 2008-2009 veya başka tip oyunları atamıyorum hepsinin elimde jar dosyası var ancak jad maker ile çevirme hiç bir işe yaramıyor.İlla jar ve jad aynı dosyanın içinde bulunan şeyleri mi indirmem gerekiyor.Nedense jad maker la oluşturulan dosya 0 kb olarak gözüküyor ve herşeyi doğru yapmama rağmen yükleme hatası ile karşılaşıyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.:oke:

uguroo1

uguroo1

Üye
bende pes 2009u yükledim diğer oyunlarda seninki gibi bir hata ortaya çıktı ve düzelmiyo artık:hmmm
ama bu pes2009daki oyundan birkaç oyun öncede oldu ama o anda yükleyemediğm oyunu ertesi yüklediğimde çalıştı ama dediğim gibi artık ne yapsamda yükleyemedim

ama galiba peş peşe yükleyincede olmama ihtimali var :hmmm sonra yine dene belki olur

edi bese

Üye
arkadasım bak wap.sefan.ru adresıne gır orada samsung telefonları ıcın oyunlar var :) sayfa ılkte rusca olarak cıkyo ıngılızceye cevırırsın.. yalnız bı sorun var sıteye telefonundan gırmek zorundasın..denenmıstır hadi rast gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt