acacia
Üye
samsung d600 de menü düzenleme
d600de firmware upgrade yapabileceginiz gibi, menü iconlarini da degistirebilrisiniz.
hazir menü iconlarini kullanabileceginiz gibi kendinizde menü iconlari olusturabilrisiniz. kendinize özel menü iconu olusturmak istiyorsaniz ayrintili
ama bunun icin flash kablosuna ihtiyaciniz var,usb kablosu ile olmuyor
birde firmware upgrade ve menüleri degistirirken dikkat edin, hali hazirdaki firmwarei backup edin ne olur ne olmaz. birde ya ben upgrade ettim cihaz
assagida bazi örnek menü iconlari veriyorum:
3d
xp
araba
köpek
daha fazlasi icin:
modlar icin:
bu is nasil yapiliyor diye merak ediyorsan: AHA BURAYA TIKLA
almanca anlamiyom dersen üzgünüm ugrasipta su an tercüme edemem belki daha sonra ama almanca bilen bir arkadasiniz varsa yardim edebilir...
ama riskli bir is haberiniz ola...
ciao
alıntııı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selam arkadaslar, d600de firmware upgrade yapabileceginiz gibi, menü iconlarini da degistirebilrisiniz.
hazir menü iconlarini kullanabileceginiz gibi kendinizde menü iconlari olusturabilrisiniz. kendinize özel menü iconu olusturmak istiyorsaniz ayrintili
:
ama bunun icin flash kablosuna ihtiyaciniz var,usb kablosu ile olmuyor
birde firmware upgrade ve menüleri degistirirken dikkat edin, hali hazirdaki firmwarei backup edin ne olur ne olmaz. birde ya ben upgrade ettim cihaz
disina cikti demeyin, cünkü cikar assagida bazi örnek menü iconlari veriyorum:
3d
xp
araba
köpek
daha fazlasi icin:
modlar icin:
buraya tikla (yazilim güncelleme) bu is nasil yapiliyor diye merak ediyorsan: AHA BURAYA TIKLA
almanca anlamiyom dersen üzgünüm ugrasipta su an tercüme edemem belki daha sonra ama almanca bilen bir arkadasiniz varsa yardim edebilir...
ama riskli bir is haberiniz ola...
ciao
alıntııı

n: