Samsung Corby2 Tüm Sorunların Çözümü !

Sponsorlu Bağlantılar

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby2 Tüm Sorunların Çözümü !
Kolay gelsin arkadaşlar forumda bu ilk yazım.Corby2 ve bu tarz telefonlar ile ilgili sorunları olanlara yardım etmek için bu konuyu açıyorum yardıma ihtiyacı olan yazabilir.

maxer123

Üye
sensör varmı? televizyon nasıl izlenir internet üzerinden?

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Sensör yok. aveadan internet ayarlarını aldıktan sonra uygulama ayarlarından medya oynatıcıyı aç mobilvizyon profilini etkinleştir

yat42

Üye
wifi den izleyemez miyiz birde tema var mi

alsour

Üye
    Konu Sahibi
izlenebilir fakat flash player veya media player ile açılmayan sitelerden izleyebilirsin
Tema forumda mevcut arama bölümüne yazarak ulaşabilirsiniz

hurol1

Üye
samsung star gibi firmwareleri varmi

alsour

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim

bgebes

Üye
samsung gt-b5310 kullanıyorum.Telefon dondu ve sonra kalvyesı calısmamaya basladı tuslar da calısmıyor.Ama telefon acılırken acma kapama tusu calısıyor.Delırıcem..Yardımn edın lutfen

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Flexinden olabilir

bgebes

Üye
telefonun tus sorunu halloldu sanırım hafıza kartını okumaya cıalısıtıgı ıcın kasıyormus ama sımdı de hafıza kartını okumuyor bır kac farklı kart taktm tanımıyor.Neden olabilir ki? kingston hafıza kartı

alsour

Üye
    Konu Sahibi
sıvı teması veya darbe yoksa yazılımsaldır

hurol1

Üye
internette corby 2 androıd semi mod diye bişey var bu gerçekmi

alsour

Üye
    Konu Sahibi
gerçek ama androidle alakası yok sadece arayüz değişiyor ve çok kasıyor

hurol1

Üye
tesekkürler bu arada teli güncellersek değısenler neler oluyo

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Q klavye geliyor facebook tarzı uygulamalar güncelleniyor baska birsey olmuyor gözle görülebilen

hurol1

Üye
dün turkcellin sayfasına baktım orda gösterdiğı corby 2yle bizim corby 2 farkli bende güncellemeyle öyle oluyor zannetmıstim

caner1716

Üye
corby 2 nasıl güncellenir??

hurol1

Üye
pcye kies i kur teli bağla güncelleme var der ama boşuna guncellemeyle bişey değişmiyo

caner1716

Üye
corby 2 yi pc ye takınca aygıt yöneticisinde (sarı) ? işareti olarak görünüyo ne yapmalıyım

Maximum Game

Maximum Game

Üye
abi yabancı firmwarelerde dikey olarak Q klavye var

Üst Alt