sorun hala dvam ediyor ya avea bekleyin diyor kafayı yicem sürekli aynı mesaj geliyor eski çağrılar geliyor ekrana kendi kendine...Telden kaynaklanmaz değilmi bu eminsiniz...Corby yeni telfn filan die avea ile uyumsuz olabilrm i?
ya kusura bakmayın çok soru soruyorum ama özür dilerim ya şu telden anlayan varsa msn versin ordan konuşalım yoksa forumu alt üst edicem diye korkuyorum
ya ben de de corby war facebook a giremiyorum network bağlantı hatası diye bisey cıkıyo
--------------- Ekleme ---------------
ya yardımcı olabilir misiniz corby den hicbir sekilde internete bağlanamıyorum network bağlantı hatası diyor facebook u acınca zaten diğer sitelere de girmiyor zaman aşımı diyor of ya bağlanamıyorum lütfen yardım edinn
bende de Corby wi-fi var ama wi-fi ile bir turlu baglanamıyorum network hatası veriyor yine kendi modemimden bile baglanmıyor yardımcı olun!!!! ltfen ya!!!
samsun corby wifi yi alalı bir hafta oluyor fakat youtubeye girememekten canım sıkılıyor duvar kağıdının üzerine you tube simgesini çıkartıp dokununca girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler