Corby'm
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak şimdi kanka dns ayarları var biliyosundur. telefonun int ayarlarına gir orda cıkıyor zaten . ilkten google a gir dns ayarları diye zaten orda resimli anlatımı var nereye ne yazacagınıda soyluyor ... dns ayarlarını yapılandırdıktan sonra youtube a girmek için onunde hiç bir engel kalmıcak kardeşim kolay gelsin....Merhaba,
Bugun yeni Samsung Corby aldım. Youtube'yi kullanmak istiyorum fakat Türkiye'ye erisimi engellendiği icin girilmiyor. PC'de yaptığımız gibi, cep telefonundada yöntemler var mı ? Youtube'den video izleme özelliği var, fakat girilmiyor, sinirim bozuldu.
Ktunnel, Vtunnel, vb gibi siteler hic bir ise yaramıyor cep telefonunda.
Simdiden tesekkur ederim, umarım beklediğim desteği Maxicep ailesinden görürüm.
--------------- Ekleme ---------------
Yardım ..
Yardım lütfen :S
anlatıyım kanka . yalnız ilkten sunu soyliyim opera mini 5.0 uyusmuyo tel le . ben 4.2 kullanıyorum catır catır giriyo her yere . konumuza gelirsek ; avea gprs wap ayarlarına gir sonra en altta gelişmiş ayarlar var oraya gir sonra statik dns sunucu 1 ve sunucu 2 yi google da yazan gibi yap (ben oyle yaptım) her hangi bir sorun yok . opera mini 4.2 yi de opsiyon olarak tutuyorum genelde telefonun kendi prog. uyla giriorum yaniden kolay gelsin . ben de telefonu yeni aldıım için pek yardımcı olamamıs olabilirim affolaCevabın icin tesekkur ederim kanka.
Fakat, bunların bir kısmını biliyorum, Youtube'ye sadece 1 kez girdi ve daha sonra tekrar engellendi hatası aldım. Tam olarak anlatabilir misin ? Simdiden tesekkur ederim kardesim, iyi günler, iyi forumlar
Arkadaslar lütfen yardım X______X
avea bayisiyle alakası yok senin telefonnda kullanılacak duwar kagıtları ozel birazcık yani 3 resmin birleştirilmesiyle oluyor... bu adrese tıkla var orda onları at telefona tam olarak uyar... http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5603-ve-star-icin-duvar-kagitlari-275035.htmlBen de yeni aldm Corby ama duvar kağıdı yapamıyorum bi türlü.. bi tane resmi nasıl sığdırabilirim? üç ekrana sığdırıyor bir resmi bozuluyor haliyle.. ne yapabilirim?
bir de benim de avea ama öyle bir sorun olmadı.. bi Avea bayisiyle konuş bence....
.
her zamanteşekkürleer
kanka kusura bakma yawavea bayisi olayını benim için yazmış arkadaş kardeş..
kanka dns1 : 4.2.2.6 dns 2 : 0.0.0.0 olucakmıs telefonlar için farklıymıs bende az once ogrendim dene bakalım ben de knt yok su an deneyemedim ...halukccc => Kardesim desteklerin icin cok cok tesekkür ederim. Peki, dns'ye telefon olarak ne yazacağım ?
Merhaba tekrar,
Dns olarak, DNS1 : 208.67.222.222 DNS2: 208.67.220.220 mi yazmam gerek ? Bunları denedim olmadı.
Kanka, denedim olmadı. Yine aynı hata .. engellendi.kanka dns1 : 4.2.2.6 dns 2 : 0.0.0.0 olucakmıs telefonlar için farklıymıs bende az once ogrendim dene bakalım ben de knt yok su an deneyemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?