Samsung Corby s3653 Messenger Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OSsi-Fb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby s3653 Messenger Yardım
Selam arkarşlar, Ben 3 gün önce samsung corby s3653 aldım, instant messenger yüklüydü aldığım da ama daha önce hiç telefonda kullanmadım msneyi ve girdiğim de bağlanılmıyor telefonda ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız cok sevinirim

saygılar.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
E mail ve şifreni giriyormusun birde operatörün internet ayarı ile bağlayacaksin wap olmayacak.

OSsi-Fb

Üye
    Konu Sahibi
Evet yapıyorum ama olmuyor :S

cigdoos

Üye
messenger yok bende nasıl yukleyebılırım ?

kapmesli53

kapmesli53

Üye
ebuddy olarak kur çalışıyo....

Necmati

Necmati

Üye
OLMASSA Bİ PROGRAM EDİN AMA JAR VEYA JAD OLSUN EBUDDY VEYA NİMBUZZ....:ehe

ruhu_asi

ruhu_asi

Üye
s.a arkadaşlar.bende corby s3653 kullanıyorum. msn programı yüklemek istiyorum.yardımcı olabilir misiniz.
ayrıca varsa virüs programı da çok iyi olur.şimdiden teşekkürler...

sorunLu-

Üye
ya bnde de aynı sorun var giremiyorum "servis su anda oturum acmanıza izin vermiyor servis sağlıyıcısı geri döndü 'login incorrect' " diyo napmalıyım .S .(

geveze_0256

Üye
arkadaşlar benimde telefonum corby ama ben msnye qiremiorum bi yardımcı olsanız şimdiden teşekkürler...

veysocann

Üye
Arkadaşlar ben giriyorum şöyleki öncelikle internet baglantinizin olmasi lazim benim aylik net paket ha kullandiginiz msn girmeyin açilmaz polringo da zaten ayri hesap açmalisiniz [email protected] örnek sonra şifre oluşturun instal mesenger(polringo)için oluşturdugunuz email ve şifreyle herkese bol chetler sayilar

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

Takipçi Satın Al

Üst Alt