Samsung Corby Pro Hangi sitelerdeki videoları oynatıyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby Pro Hangi sitelerdeki videoları oynatıyor???
arkadaşlar corby pro da sadece youtube deki videoları oynatabiliyorum programsız...sizin bildiğiniz başka site varmı telefonda net üzerinden video izleyebileceğim??

fredy6464

Üye
sanirim video oynatmiyor kardeşim :(

alone_01vagrant

Üye
nasıl oynatıyorsun peki bende samsung b5310 kullanıyorum ama oynatmıyor bende

kivana

kivana

Üye
sanıyorum durum samsung stardaki gibi ... şayet samsung stardaki gibi video oynatmada problem varsa şunu söyleyebilirim ... java tabanlı telefonlar sadece mobil sitelerdeki videoları oynatıyor ... milliyet in mobil sitesinde oynatması gibi

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sanıyorum durum samsung stardaki gibi ... şayet samsung stardaki gibi video oynatmada problem varsa şunu söyleyebilirim ... java tabanlı telefonlar sadece mobil sitelerdeki videoları oynatıyor ... milliyet in mobil sitesinde oynatması gibi

hmm...tmm sağol:oke:

aykut071

Üye

sitesi mobil bir sitedir buradaki videoları oynatır diye düşünüyorum deneyin oynatırsa Msj bekliyorum bende böyle çok site var :)

[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

sitesi mobil bir sitedir buradaki videoları oynatır diye düşünüyorum deneyin oynatırsa Msj bekliyorum bende böyle çok site var :)

[email protected]

scorpidos

scorpidos

Üye
Youtube'den rahatlıkla video oynatıyorum DNS girdim saolsun çalıştı. Fakat dailymotion un mobil sitesine girip videoyu izleye basınca Media Player ekranı geliyor, daha sonra da Tekrar Dene diye bir hata veriyor. 10-15 kere tekrar denememe, farklı videoları denememe, DNSi silip girmeme, DNS ile girmeme, farklı Wi-Fi ağlara bağlanmama vs. rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Neden olabilir?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
snaptu son versiyon
bolt 2.1

M.İ.Y

Üye
samsung b5310 kullanıyorum ve nette video izleyemiyorum teli yeni aldım o kadar kurcalamama rağmen bi sonuç elde edemedim wi-fi den neti kullanıyorum daha çok ve videoları açamıyorum bazı sitelerde tam ekran açmayan proğramlar öneriliyor ama tam ekran izlemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

bu dns nasıl giriliyor ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt