Samsung Corby Pro (1 haftalık)

Sponsorlu Bağlantılar

itdestek

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby Pro (1 haftalık)
Merhaba

Bir haftalık Samsung Corby Pro telefonum daha üst bir model hediye geldiği için satıyorum, cihaz bir haftalık ve sıfırdır. Sadece 2, 3 gün kullanılmıştır. 24 Ay garantisi (telpa) ve kutusu ile birlikte tüm aksesuarları mevcuttur.

İlgilenenler P.M atabilirler

Fiyat : 510 TL pazarlıksızdır.

Istanbul için elden teslim edebilirim.

Detay için :

itdestek

Üye
    Konu Sahibi
500'e bırakabilirim.

ozkanak

ozkanak

Üye
telin kendisi zaten 575 kimse 2. eline 500 vermez :(

gRkn666

gRkn666

Üye
htc p4350 takas dusunurmusun?

zaferizm

zaferizm

Üye
adam ilan yapmış ilanı baltalamaya ne gerek var :off:

garafuj

Üye
500 en son fiyat mı usta?

lizaruzu

Üye
daha uygun fiyata olursa daha ii olur 2. el nede olsa??telefonun saglam oldugunu nasıl anlayacagızz???

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
çok gereksiz bir telefon bencede sat kurtul ondan :kop:

mjumax

Üye
bende satıyorum samsung corby pro 3 ay oldu aları garantısı kutusu herseyı var 400tl 8gb hafıza kartınıda vercem yanında

burakbey37

burakbey37

Üye
zatemn sıfırı 420 tl

pirate_12

pirate_12

Üye
Arkadaşlar Sıfırı Zaten 400 ile 550 Arasında ama 400 varken gidipte kazıkçı yerlerden almayın bundan yıllar yıllar önce :) e250 almıştım 300 tl ye şimdi gel gör ki sıfırı 150 170 civarı alırken araştırıp dikkatlice alın arkadaşta 500 bırakıyormuş :)
ahada hızlı alın sitesi güvenilirdir gold un online satış sitesidir bide fiyata bakın karar verin yenisi çıkınca eskisi düşer :D ztn telefon dünyası yakında çok daha gelişmiş telefonlar üretecek örnğin:
mozilla bile tel üretimi için tasarlamaya başladı bile ve piyasadaki bütün telleri sollicak gibi görünüyor...