Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Corby GT-S3653 Wifi için Firmware ?
Sponsorlu Bağlantılar
Aang67
Üye
Konu Sahibi
Samsung Corby GT-S3653 Wifi için Firmware ?
Arkadaşlar Samsung Star İçin Bir Çok Firmware Gördüm..Özelleştirilmiş,Yeni Tema,Ek Program vb..Corby GT-S3653 Wifi için Firmware Yokmu ? Ya da Star'ın Firmwareleride Corbye OLUR MU ?
YumukluSucurta
Üye
corbye uyabilir ama telefonu biraz kasabilir
Aang67
Üye
Konu Sahibi
tmam da yükledik olmadı ne yapıcaz ? kendi firmwarelerini yüklemek daha saglıklı değilmi yada deneyen yok mu ?
YumukluSucurta
Üye
valla bende şu an android temalı firmware var star için bi de orjinal firmware var bence firmware yüklemeden önce orjinalını bul sonra yükle
beykozlu57
Üye
hoca bende birşey sorucam s3653w kullanıcısıyımda bende sıkıldım telefonun temasından özelliklerinden geçen forumda star için iphone firmware gördüm acaba yüklesem problem yaratırmı s3653w ? Yükleme yapmadan önce multi ile orjinal içindeki firmware i yedekleme gibi bir şans yok mu ?
serhat12110121
Üye
bence artık birisi cevap yazsın bende GT S3653W Kullanıcısıyım telefonumun tüm özelliklerinden memnunum fakat bu tema işi bnmde canımı sıkıyor stara monteye çok güzel temalar hazırlanılıyor fakat şuanda neredeyse en moda olan telefona tema hazırlanmıyor
Nurhakkkk
Üye
orjinal firmware konusunda yardımcı olabilirim bende var