Samsung corby dokunmatik sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby dokunmatik sorunu yardım lütfen
Arkadaşlar bende samsung corby s3653 var. Telefonuma internetteki bir güncelleme kodunu girdim. telefon kapanıp açıldıktan sonra dokunmatiği gitti. artık basçağın yerin iki üstüne basınca oluyor. BİLENİNİZ VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN. Şimdiden teşekkürler.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
arkadaşım eksik güncelleme olmuş Hard Format ı dene istersen yada telefonun yazılımını yeniden yükle

Russline

Russline

Üye
ben anlattım o konuyu ama monte için corby içinde olur.aynı hataya bizde düştük.bendede dokunmatik bozulmuştu sağ basıyon sol işliye vb. şimdi telden yazıyom linki atamıyom.MONTE DOKUNMATIK SORUNU(ÇÖZÜMÜ) arat bulursun.ilk başta 1. verdiğim çözüm yolunu.olmadımı? 2. dene bunları denersin.olmasza cevap yazarsın.kolay gelsin.

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
olmadı. başka bir çözümü vardır umarım. verilen kodlar işe yaramadı. telefon hala aynı.

Russline

Russline

Üye
valla o kodlarlada olmuyorsa.inşallah garantisi vardır.yoksa dokunmatik paneli değiştiriyorlar galiba.garantisi yoksa işin zor

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
garanti 3 ay önce bitti. mecbur ekranı değiştirtcez. ben sormuştum 35 TL dediler fazla geldi baya.
bide samsung bayisine sorcam.

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor o da. mecbur ekranı değiştircez.

----------Eklendi @ 10:41:25 ---------- Yazıldı @ 10:40:46 ----------

Samsung bayilerinde de yaparlar mı?

Russline

Russline

Üye
bilmiyorum valla sen en iyisi ona bir firmware at.

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
fw. atmak istiyorum da benimki s3653 hiç bi yerde bulamadım. heryerde s3653W wifilı var sorun olur diye şimdiye kadar atmadım.

onuryontar

Üye
ekran kalibrasyonu yapmayı dene

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
o özellik corby'de yok. Olsa yapcaktım zaten.

sedaaty

sedaaty

Üye
eger pc ye baglanma kablosu varsa dedigimi yap düzelir belki :

Samsung'un kendi sitesine gir kiesi yükle sonra telefonu pc ye tak kies ile telefonunun yazılımını güncelle/yükselt düzelir umarım yalnız corby de samsung kies ile yazılımı yükseltiliyor mu bilmiyorum ama büyük ihtimal yükseltilir samsungun bütün telefonarında var hemen hemen Star,Star II,Monte,Wave serisi,Galaxy serisi vb...

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
ben firmware atttım 2 gün önce yine düzelmedi. hatta kamera ve bluethoot açılmıyor artık.

----------Eklendi @ 15:57:21 ---------- Yazıldı @ 15:30:45 ----------

Kies'i indirdim. Kabloyu bağladım fakat telefon kiesi desteklemiyormuş. Yine de çok sağol.

Russline

Russline

Üye
senin ki wifili mi yoksa sadece s3653 mü

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Yeni bir firmware kurarsan düzelebilir belki

zickzackboy

Üye
    Konu Sahibi
wifi'sız benimki. ama heryerde s3653W var bende bi deniyim dedim telefon daha kötü oldu.

segahe

Üye
*#0*# gir kalibrasyonu tamamla.

Üst Alt