Samsung Corby B5310 Pro Duvar Kağıtları

Sponsorlu Bağlantılar

ShadoWolfTR

Üye
ben daha bugün aldım 384 tl ankara da oturuyorum netten bi site buldum yerinde görmek istedim gittim şak aldım teknosada 429 tl şuan bn 384 e aldım ve hiç bi yerde bu fiyata garantili ürün yok istanbulda cihazlar var 375 tl ye bıraktı bana spot ürün garantisi yok ama bn beğendim sorun yok şimdilik gayet hoş bi telefon

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar bizim tlf nun orijinal duvar kağıtları 320x320 o nedenle onlar iki tarafada uygun şekilde oturuyor;
240x320 olan resimler tam oturmuyor klavye çıkınca ekranın ortasında kalıyor...

dikkatimi çekti her yerde Corby Pro duvarkağıdı olarak 240x320 yayınlanıyor, sizce de bir eksiklik yok mu?

:D

fmhozyurt

fmhozyurt

Üye
GÖRÜNTÜ 240 x 320 piksel, 2.8 inç 16M TFT resistif dokunmatik

e_memet88

e_memet88

Üye
Hocam biliyorum hatta Telpa da dahi 240x320 yazıyor ama tlf un içindeki duvar kağıtlarının özelliklerine bakarsan haklı olduğumu göreceksin

Saygılar..

biriciiik

Üye
teşekkürler...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

muhodo

muhodo

Üye
saol kardeş

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

00cengiz

00cengiz

Üye
Saolasın Kardeşim Bende Corby Pro Cuyum :) Konularıma Bakarsan Yararlı Programlar Oyunlar Bulabilirsin.

sinanpp

sinanpp

Üye
duvar kağıtları samsung