Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Corbi S3653 Güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
c7q7
Üye
Konu Sahibi
Samsung Corbi S3653 Güncelleme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar kardeşimin telefonu için(arada bende kullanırım onun için ) güncelleme ararken bunu buldum ama samsung konusunda bilgisiz olduğum için birşey yapamadım. Eğer anlayan varsa yardım edebilir mi?
aidata45
Üye
3650 için değilmi bu başlıktan 3653 yazmışın ama sitede 3650 geçiyor :S
Nurhakkkk
Üye
ikisi aynı telefon fark etmez sadece model adı farklı
Birisi GT-S3650 Yurtdışı ürünü ve arama,mesaj,internet ayarları yurtdışına göre ayarlı. Türkiye'de kullandığında takarsın sim kartını bakarsın internete girmiyor, wap ayarlarını yapılandıramıyorsun, telefon şebeke baz istasyonuna göre ayarlı olmadığı için kendini resetliyor.
Diğeri GT-S3653 Türkiye modeli ve Türkiye'de kullandığında hiçbir problem yaşanmaz. Cihaz garantili GT-S3653 olupta sen buna GT-S3650 yazılımı yüklersen herhangi bir servis merkezine götürdüğünde cihaza garanti harici işlem uygularlar.
Hiçbir şey bilmiyorsun.
Nurhakkkk
Üye
Özellik olarak aynı kardeşim ikisindende var bende ve türkiyede çalışıyor internet ayarları konusunda haklısın sadece