Telefon Tavsiyesi samsung cep telf alacam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
samsung cep telf alacam yardım
arkadaşlar samsung cep telefonu almayı düşünüyorum aklımda iki model var ve bazı özellikleri birbirlerinkinden iyi, biri SAMSUNG GALAXY ACE S5830 diğeri SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 bu iki telefon arasında kaldım

Ace-andoroid gingerbread 649 TL
5 Mp kamera
3.5" 320x480
normal video
800 mhz
150 mb dahili
flash desteği yok

S wifi- andoroid froyo 599 TL
3 Mp kamera
5" 480x800
hd video(720p)
1 ghz
8 gb dahili
flash 10.1

şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

HERAXIS

Üye
SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 bunun telefon özelligi yoktur sadece tablet amaclı yani arama yapmaz multimedya eglence(müzik film oyun gibi).Galaxy ace yede bence para verme o özelliklere o tel pahalı bence biraz bekle yeni samsung modelleri icin yada sony htc gibi baska modelleride gozden gecir bence.

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy Ace çok sorunlu.Galaxy S Wifi 5.0 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 bunun telefon özelligi yoktur sadece tablet amaclı yani arama yapmaz multimedya eglence(müzik film oyun gibi).Galaxy ace yede bence para verme o özelliklere o tel pahalı bence biraz bekle yeni samsung modelleri icin yada sony htc gibi baska modelleride gozden gecir bence.

tamamen katılıyorum. :)
Biraz daha para koyup xperia neo v alabilirsiniz.

G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
çok daha fazla para koymak istemiyorum sonuçta telefon modelleri çok çabuk değişiyor.Çok para vererek aldığın telefon 6 ay sonra çok çabuk eskiyebiliyor.600-650 tl civarı bir dokunmatık ama üzerinde tuş takımları olamayan yani blackberry tarzı telefonlar istemiyorum.

G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün ace aldım 832 mhz olanı varmış ondan ilk izlenimlerim telefonun iyi olduğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt