Samsung cep telefonlarına BİLGİSAYAR olmadan java oyun ve uygulama almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e.piker

e.piker

Üye
    Konu Sahibi
Samsung cep telefonlarına BİLGİSAYAR olmadan java oyun ve uygulama almak
Arkadaşlar öncelikle daha önceden böyle bi,r konu açıldımı bilmiyorum eğer açıldıysa şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar ben samsung L700 kullanıyorum. Bluetooth ile java uygulama attığımda tele malum çalıştırmıyor. Dün çok güzel birşey buldum. Hattım vodafone aylık 8 liraya sınırsız internet paketim var. Telefondan tarzı sitelere girdiğimde telefonunuz için uyumlu binlerce uygulama ve oyun çıkyor. Bunları direk bir tuş ile indirebiliyorsunuz. Örneğin telefona bluetooth ile attığım opera mini çalışmazken bu siteden indirdiğim opea mini anında çalıştı. Sadece opera mini değil. Nimbuzz windowslive messenger uc werb browser ve aklınıza gelebilecek hertürlü uygulamayı oyunu inddirebiliyorsunuz. eğer sizde samsung kullanıyorsanız ve vodafone gibi hesaplı bir internet paketiniz varsa o sıkıcı samsung telefonları muhteşem bir hale dönüşüyor. ( Samsung L700 de denedim bizzat çalışıyor )

Benim aklımda kalan sitesi var ama siz daha onlarca wap sitesi bulup istediğiniz uygulamayı indirelirsiniz. Bilgisayarda pc suite gibi programlarlada uğraşmak zorunda kalmazsınız arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Jarmen7

Jarmen7

Üye
Bu getjar ı bilmeyen yoktur ama zaten Pc suite ile birşeyler atmak çok kolay , kullanışlı..
Ama ben şunu mrk ettim aylık 8tl ye nasıl sınırsız internet bunu bi anlatırmısın ? Hangi GSM i kullanıyorsun ?

e.piker

e.piker

Üye
    Konu Sahibi
Forumda var zaten ama kısaca bahsedeyim. Vodafone aylık 7.99 liraya sınırsız internet veriyor. 100MB asınca sadece hızda dusme oluyor biraz okadar. 100mbden snra dusuk hızlıda olsa sınırsız internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt