duhanpeker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim 1 senedir J7 kullanıyor açıkçası kasma,donma ya da herhangi bir teknik sorun yaşamadı.Parça kalitesi'de sağlamdı o kadar yere düşmesine rağmen 1 kez bile kırılma vs olmadı.Bende J7 var, J7 Prime'in özellikleri gayet iyi Samsung telefonlar da iyidir çamur atanlar da telefon kullanmasını bilmeyen insanlardır. 1 senedir J7 kullanıyorum gayet güzel bir telefon. Prime'da aynı şekilde gayet güzel bir telefon. Casper hakkında da çok şey söylüyorlar sürekli bozuluyormuş filan diye zaten Casper bilgisayar konusunun da sıkıntılı bir firma. Ben alacak olsam J7 Prime alırdım.
Asusun zenfone 3 max var 4100 batarya listede laser yazmıssın ben sana maxı öneririm fiyat 1099 tl mantıklı olur senin icin.
Vestele para vermeyin derim genede sizin kararınız saygılar.Acaba biraz daha mı beklesem Vestel VenüsZ10 var.Çıkmasına az kaldı?
Üst segment deselerde özelliklerine bakılacak olursa orta üst segment gibi muhtemelen üst segment iddaası ile yola çıktıkları için ve özellikleri gereği fiyatı düşük olacaktır.
Dün Turkcell ile birlikte ortak tanıttıkları telefonu gördün mü kardeşim? Aklın varsa vestelden ve casperdan uzak durursun giriş seviyesi telefona 800 lira fiyat koymuşlar. Alacaksan daha iyi markaların daha iyi telefonları var. Vestel'in çıkarttığı telefonlardan bir cacık olmaz hele Turkcell ile birlikte çıkartacağı telefon tamamen bir fiyasko.Acaba biraz daha mı beklesem Vestel VenüsZ10 var.Çıkmasına az kaldı?
Üst segment deselerde özelliklerine bakılacak olursa orta üst segment gibi muhtemelen üst segment iddaası ile yola çıktıkları için ve özellikleri gereği fiyatı düşük olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?