Samsung C3303K Champ Java Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

holygan9998

holygan9998

Üye
    Konu Sahibi
Samsung C3303K Champ Java Hatası
Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Var Mı Acaba... Mesela Oyunu Yüklüyorum Oyunu Açarken JAVA HATASI vb. Sorunlarla Karşılaşıyorum Bilgisi Olan Yardımcı Olsun Lütfen...

mytoxic

Üye
oyun telefonla uyumsuz olabilir ya da jar dosyası hasarlıdır

kivi123456

Üye
bendede samsung c3303 var 500kb sorunum var nasıl çözerim

okkalı

Üye
*#52828378# 06 OTA TEST VAR ona gir maximum JAR size 500 var onu 1500 yap o sorun ortadan kalkar ama ara sıra gene istiyor

Xurmirac

Xurmirac

Üye
yha bendede indirilen jar geçersiz diyo en az 250tane oyun denedim hepsinde böle yapıyo

--------------- Ekleme ---------------

o java hatası telefonda oyunu yükleyecek bellek yok ondan java hatası yazıyo tel deki herşeyi hafıza kartına at

qweewq1994

Üye
Benim Telefon Hafızasını Sıfırlayıp Denedim Oyunda Hafıza Kartında Ama Genede İndirilen Jar Geçersiz :S

bursa1616

bursa1616

Üye
firmware günc elle

bursa1616

bursa1616

Üye
firm at

love.hmc

Üye
Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Var Mı Acaba... Mesela Oyunu Yüklüyorum Oyunu Açarken JAVA HATASI vb. Sorunlarla Karşılaşıyorum Bilgisi Olan Yardımcı Olsun Lütfen...
bendede aynı sorun vardı samsung müsteri hizmetlerini aradım bana oyun indirmeye çalısılan sitenin samsung apps dışında olmamasına özen gösterin dediler samsungta öyle bir sorun varmış 3. şahıs sitelerden dowland yapmıyormuş:evet::evet:

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
Samsung 3303 "Dosyalarım/diğerleri " klasörünün içinde Open Source.....html diye bir dosya war biri onu bana ulaştırabilir mi? o dosyada lisans yazıyormuış ben sildim :aha: :ağlarım:

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
Samsung 3303 "Dosyalarım/diğerleri " klasörünün içinde Open Source.....html diye bir dosya war biri onu bana ulaştırabilir mi? o dosyada lisans yazıyormuış ben sildim

Mehmet0532

Üye
bende de indirilen jar geçersiz diyor format attım düzelmedi lütfen yardımcı olun bana

keeenon

Üye
bende de indirilen jar geçersiz diyor format attım düzelmedi lütfen yardımcı olun bana
*#52828378# yi tuşla 6.ota teste gir 500 yazan yere ellibin yaz kaydet 5.memory teste gir java ve mdip heapi 2800 yap kaydet çık ne yükleyeceksen yükle kardeş.yalnız tel kapatıp açınca yine eskisi gibi olur.yine değişmen gerekir

Cemre Orhan

Üye
slm ben mehmet cihazinizi telefoncuya gosterin java ayarlarini yapiyormusun diye sorun ama tum telefonculari gezmen gerek

ahmetay74

ahmetay74

Üye
telefonunun yazılımını (firmware) yeniden atman gerek. forumda c3303k flash aratarak bulabilirsin.
not: yakında android cyanogen mod 1 i paylaşıcam bekleyin..

Takipçi Satın Al

Üst Alt