samsung c3303 ? nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
samsung c3303 ? nasıl
samsung c3303 alacağım kullanan varsa paylaşsın:bigstar:

esayar07

Üye
ben kullanıyorum yaklaşık 2 aydır , telefonun çok güzel kibar ve kullanşlı bu fiyata böyle telefon şaka gibi ben 2 tane aldım birinde ekran soluk alırken dikkat etmek gerek ama garantiye göndermeye gerek duymadım sadece ikisi yan yana koyulunca belli oluyor .
Birde bazı sorunları var mesela radyosunda ses kalitesi çok kötü kronik olarakda ses ilk açıldığında iyi gelirken 1 2 sn sonra azalıyor. birde bazen arama yaparken telefon kapanıyor çok nadir ama oluyor bazen ben günde 2 3 saat telefonla konuşuyorum 50 100 arasıda mesaj gönderiyorum 2 ayda 2 3 kere kapandı sadece
dersenki tavsiye edermisin diye evet ederim ama ben başka telefon alacam diğer hattım için çünkü günde 10 saat radyo dinleyen biriyim ve radyo ses kalitesi çok kötü
şarj olayınıda anlatıyım 3 saatde filan tam şarj oluyor ve 2 -3 saat konuşma 8-10 saat müzik dinleyerek 2 gün gidiyor şarjı normal kullanımda 4 5 gün gittiğini söyleyen var.

kleopatra*

kleopatra*

Üye
ben de kullanıyorum suan oyle facebookta yetersı bellek hatasından baska hata verdıgını gormedım. telefon cok nazık. yanı ele yakısıyor. sesınden, sarj gununden hrseyınden kısaca memnunum. tavsıye ederım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...